Data publicării:

Horoscop, vineri, 4 martie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Luna tranzitează semnul Berbecului. 

Ne apropiem de conjuncția Soare-Jupiter în semnul Peștilor. În teoria astrologică este denumită “cea mai fericită zi a anului“. Pentru că aspectul se va petrece în semnul plin de compasiune și generozitate al Peștilor, îl putem folosi pentru a contribui la bunăstarea apropiaților sau pentru a face o donație către cei nevoiași. Mai ales în aceste zile tulburi în care asistăm la suferință. Luna tranzitează semnul Berbecului. 

Berbec

Cu Luna în semnul tău vei trece prin tot felul de emoții. Cert este că încă te mai bazezi pe Marte care îți oferă stabilitate. 

Taur

Îți petreci timpul gândindu-te la oamenii din jur, fie apropiați sau nu, Ori ai tu nevoie de ajutorul lor, ori ei trec prin momente grele. 

Gemeni

Mercur se rupe de influența lui Saturn. Vei deveni mai flexibil și mai dornic de comunicare. Ziua va fi străbătută de multiple frici. 

Rac

Ți se pare că apropiații sunt foarte indiferenți cu tine. Dar, de fapt, ei încearcă doar să își vadă de treburile lor. Nu au timp și de altceva. 

Leu

La serviciu, vei trece deseori prin proiecte care au ultimatum. Dar îți vei da seama că poți să funcționezi bine și în criză. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să te scuturi de opiniile colegilor, să nu le dai atâta importanță. Fii mai degrabă atent la ce crezi tu. 

Balanță

Unele probleme din familie au ajuns într-un punct culminant. Îți vei da seama că nu are niciun rost să le eviți până la infinit. 

Scorpion

Gândești mai puțin și vorbești mai mult. Cert este că îi vei impresiona pe colegi cu modul tău direct de a comunica. 

Săgetător

Tu îi poți încuraja pe cei din jurul tău. Ai capacitatea de a-i face să își întoarcă atenția de la știrile negative la ce e important în cotidian. 

Capricorn

Venus și Marte mai stau puțin în semnul tău. Vei deveni mai atent la propria persoană. La ce vrei și ce îți place, dar și la nivelul de furie. 

Vărsător

Vrei să te relaxezi. Vei căuta diverse metode în acest sens. Astrele îți recomandă să fii mai comunicativ, atât acasă, cât și la serviciu. 

Pești

Pierzi mult timp gândindu-te la tot felul de subiecte inutile. Nevoia de escapism este destul de mare. Este nevoie să cobori în cotidian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel