Horoscop, vineri, 30 august 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Venus se află într-un trigon cu Pluto. 

Venus din Balanță face un trigon cu Pluto retrograd din Vărsător. Acest aspect aduce profunzime și intensitate deosebită sentimentelor și oricărei pasiuni. Deși acest aspect este în teorie unul favorabil, are și o latură întunecată. De ce? Pentru că predispune și la lupte de putere, gelozie și control asupra persoanei iubite. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, se apropie de o schimbare. S-ar putea ca mintea ta să fie mai neliniștită ca altădată. Și să te judeci mai mult decât este cazul. 

Taur/Ascendent în Taur

Trigonul dintre Venus și Pluto este bun pentru a-ți recâștiga puterea, mai ales la serviciu. Nu este cazul să rămâi în postura de victimă. Fii mai curajos!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Gata! Mercur nu mai este retrograd! Ce trebuie să faci tu? Să stai mai puțin in mintea ta. Și să comunici cât mai deschis cu oamenii din jurul tău. 

Rac/Ascendent în Rac

Astrele îți recomandă să îți întorci privirea către casă și familie. Astfel, vei avea un refugiu pentru momentele cele mai stresante. Nu lua în calcul simplele bănuieli!

Leu/Ascendent în Leu

Este nevoie și de fapte, nu doar de vorbe. Oamenii îți vor aprecia talentul oratoric și ideile, dar vor dori să vadă și ce rezultate ai. Și tu ești destul de competitiv!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

După ce Mercur a intrat în mers direct, îți recapeți ușor ușor energia. Astrele îți recomandă să nu îți complici acest final de săptămână. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Intrarea lui Venus în semnul tău îți priește de minune. Reușești să vezi și jumătatea plină a paharului și te vei transforma într-un adevărat magnet. Nu neglija, totuși, odihna!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Este cazul să lași viața să se întâmple. Să nu încerci să controlezi nimic în acest weekend. Ai nevoie de relaxare și acceptare. Evită discuțiile contradictorii!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu îți face prea multe planuri pentru weekend! Vor apărea câteva probleme pe nepusă masă de care va trebui să te ocupi. Fii cât mai pragmatic!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Dacă respect nu e, nimic nu e! Astrele îți recomandă să fii mult mai atent la modul în care se poartă oamenii cu tine. Și să nu faci deloc compromisuri. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Te bucuri de o minte foarte puternică. Poți profita de asta fie la serviciu, fie la planificarea activităților pentru weekend cu familia. Fii mai atent la discuțiile cu partenerul!

Pești/Ascendent în Pești

S-ar putea să apară unele dispute cu familia sau cu oamenii din vecinătate. Și vei avea tendința de a te victimiza în mod exagerat. Dar nu te va ajuta deloc!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel