Horoscop, vineri, 29 iulie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Mercur careu Uranus. 

Mercur din Leu face un careu cu Uranus din Taur. Să nu vă faceți așteptări legate de modul în care ceilalți primesc informațiile voastre. Ce-i drept, putem comunica și într-un fel mai năstrușnic, greu de înțeles, dar în același timp vom și șoca oamenii din jurul nostru. După acest careu, Mercur se apropie de o opoziție cu Saturn. 

Berbec

Te vei implica în situații în care oamenii să nu fie de acord cu propunerile tale. Și de aici pot apărea destule frustrări. 

Taur

Din păcate, nu te vei relaxa în sânul familiei așa cum ar trebui. Cei apropiați vor fi puși pe harță și vei ajunge să te enervezi. 

Gemeni

Mercur este stresat de Uranus, deci și tu vei avea o zi destul instabilă. Din toate punctele de vedere. Să nu ai așteptări mari. 

Rac

Luna Nouă încă mai este activă. Deci poți profita în continuare de energia ei astfel încât să îț cumperi ceva pe placul tău. 

Leu

Te vei auzi spunând lucruri la care nu te-ai fi gândit niciodată. Este ziua în care poți găsi soluții noi la problemele vechi. 

Fecioară

Te urmăresc unele replici din trecut, peste care nu poți trece. Să sperăm că îți vei da seama repede că pierzi timp prețios astfel. 

Balanță

Discuțiile cu prietenii vor fi destul de provocatoare. Pare că nu îți acordă suficientă atenție. Nu vei găsi deloc validare la alte persoane. 

Scorpion

O zi bună pentru reușite la locul de muncă. Totul depinde bineînțeles de capacitatea ta de a te vinde. Dacă nu știi cum, poate înveți. 

Săgetător

Programul partenerului este destul de stabil, deci nu este cazul să te bazezi pe el. Încearcă să nu intri deloc în discuții contradictorii. 

Capricorn

Nu îți expune viața personală la locul de muncă și nici nu încerca să afli informații sensibile despre alții! Nu te ajută cu nimic!

Vărsător

Este foarte important să discuți deschis cu partenerul. Să nu lași niciun subiect sperând că trece timpul și că veți uita. 

Pești

Unele proiecte profesionale te încântă, dar nu te poți ocupa de ele așa cum ți-ai dori din cauza unor colegi mai rigizi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel