Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, vineri, 28 octombrie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Jupiter se întoarce în semnul Peștilor. 

Jupiter se va întoarce în semnul Peștilor, de unde a ieșit în data de 11 mai. Până pe 21 decembrie, ne vom confrunta atât la nivel individual, cât și mondial, cu o nouă doză de confuzie. Cu altă lipsă de direcție. Cu dizolvarea unor granițe. Acest tranzit poate avea și părți benefice cum ar fi descoperirea multora că au nevoie de vindecare/sănătatea emoțională&mintală, dar și de agravarea unor dependențe. Și cum Jupiter se va apropia de Neptun, ne vom confrunta iar cu o creștere a inflației.

Berbec

Schimbarea lui Jupiter și apropierea lui Marte de retrogradare te vor face să fii mai retras, să stai în banca ta. 

Taur

Ai așteptări exagerate de la oamenii apropiați. Ar fi cazul să le mai ajustezi astfel încât să eviți unele dezamăgiri. 

Gemeni

Mercur se pregătește să schimbe semnul, iar Marte să retrogradeze în semnul tău. Simți că totul este urgent în jurul tău. 

Rac

Jupiter îți va da chef să studiezi ceva nou, să îți explorezi dorul de ducă și să fii mai atent la principiile și valorile dobândite. 

Leu

Te vei agăța de orice ca să fii sigur că nu pierzi nimic. Dar trebuie să înveți că, din când în când, riscul poate aduce și câștiguri. 

Fecioară

Jupiter se întoarce în casa parteneriatelor. Ți se oferă o nouă șansă de a corecta ceva în relația actuală sau de a găsi un posibil partener. 

Balanță

Crește volumul de muncă, apar oportunități profesionale sau devii mai conștient de propria sănătate. Chiar vei avea tendința de supracomensare. 

Scorpion

Jupiter readuce cheful de viață, dorința de a te distra sau disponibilitatea de a petrece timp cu copiii. Deci te învață din nou să fii fericit!

Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, face o schimbare serioasă. Te provoacă să fii mai atent la spațiul în care locuiești sau la nevoile familiei. 

Capricorn

Este o zi bună pentru a asculta toate părțile implicate într-o situația. Doar așa vei lua decizia cea mai bună și vei și învăța ceva. 

Vărsător

Întoarcerea lui Jupiter în casa banilor te va obliga să revii asupra strategiei financiare. Trebuie să înveți să negociezi cu tine. 

Pești

Întoarcerea lui Jupiter în semnul tău îți va da apă la moară în absolut orice domeniu. Depinde doar de tine ce vei face cu acest curaj. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel