Horoscop, vineri, 28 iunie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Ne apropiem de retrogradarea lui Saturn. 

Începem ziua cu Luna în Pești. Dar astrul emoțiilor va intra în curând în Berbec. Ceea ce înseamnă că vom avea un final de săptămână dinamic. Și chiar avem nevoie! Pentru că Saturn își va începe retrogradarea, fapt ce ne va frustra pe cei mai mulți dintre noi. 

Berbec

Deși tu ai multe planuri de realizat, timpul nu va ține cu tine. Nu este cazul să forțezi nimic. Încearcă să ai răbdare. 

Taur

Astrele îți recomandă să nu îți faci planuri multe pentru weekend. Pentru că vor apărea destule surprize și amânări. 

Gemeni

Mercur se apropie de un sextil cu Uranus. Ocazie ca tu să schimbi ceva în modul în care îți optimizezi bugetul personal. 

Rac

În weekendul acesta s-ar putea să vrei mai multă liniște. Încearcă să nu te izolezi totuși prea mult de oamenii dragi.

Leu

Prima parte a zilei nu va fi pe placul tău. Dar, după prânz îți vei mai reveni. Și chiar vei avea chef să te ocupi de multe activități. 

Fecioară

Pot apărea neînțelegeri în relația de cuplu. Din cauza unor nimicuri. Ai mai trecut prin asta, dar parcă acum nu mai ai răbdare. 

Balanță

Important este să te bazezi și pe alte persoane atunci când ai un proiect important. Chiar ai nevoie să faci parte dintr-o echipă. 

Scorpion

Te lovește un val de resemnare, care te va însoți mai mult timp. Astrele îți recomandă să nu te dai bătut atât de repede. 

Săgetător

Relația cu familia nu este una pe placul tău. Apar disensiuni, dar și unele blocaje. Cel mai bine ar fi să eviți rudele care te supără. 

Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, se pregătește să retrogradeze. Ție îți va prii acest tranzit pentru că îți va da mai mult timp să te ocupi de ce contează. 

Vărsător

În prima jumătate a zilei, vei fi tentat să cheltuiești mai mult decât este cazul. Iar, spre seară, vei deveni foarte comunicativ. 

Pești

Până la prânz vei fi destul de confuz și influențabil. Saturn va retrograda în semnul tău. Deci totul va avea viteza melcului. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel