Horoscop, vineri, 27 ianuarie 2023
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 27 ian 2023, 07:20
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Venus intră în Pești. 

Pe 27 ianuarie, Venus își începe tranzitul în semnul Peștilor, unde va sta până pe 20 februarie. Trecem de la detașarea Vărsătorului la plenitudinea emoțiilor a ultimului semn al zodiacului. Cu Venus în Pești ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu universul. Dacă la nivel mondial vorbim de compasiune, dar și de riscuri și negocieri, la nivel personal putem pluti într-o oază de liniște și dăruire. Avem parte de romantism la cote uimitoare, ne vom uita la filme de dragoste. Vom avea această capacitate fantastică de a transpune emoțiile noastre într-un mod artistic pentru că lui Venus în Pești îi place tot ce ține de vizual, dar și de emoție. Soarele se apropie de un careu cu Nodul Nord. 

Berbec

Vei simți nevoia să te retragi puțin. Fără să ai un motiv concret. Ci pur și simplu îți face plăcere să stai departe de freamătul cotidian. 

Taur

Începe o perioadă bună pentru socializare. Astrele te invită să discuți cu prietenii cei mai apropiați despre planurile tale de viitor. 

Gemeni

Venus ajunge în zona carierei. Dacă vei găsi un proiect care să îți placă, vei avea numeroase oportunități de a te remarca. 

Rac

Indiferent de ce se întâmplă în viața ta, trebuie să lași spațiu pentru dezvoltare personală, studiu sau călătorii. 

Leu

Este cazul să te preocupi de siguranța financiară a familiei. Nu doar a ta. Adică să discuți cu partenerul și cu rudele despre viitorul vostru. 

Fecioară

Venus își începe tranzitul în zona relațiilor. Partenerul nu îți va mai face zile amare, iar cei singuri vor putea întâlni persoane interesante. 

Balanță

Vei găsi multă satisfacție în rezolva problemele, atât ale tale, cât și ale altora. De asemenea, poți face schimbări în stilul de viață. 

Scorpion

Venus își începe tranzitul în zona romantismului și a copiilor. Deci trebuie să îți faci timp pentru momente de bucurie. 

Săgetător

Poți începe să schimbi ceva prin casă. Ori să repari, ori să investești în noi achiziții. Relația cu rudele se poate îmbunătăți. 

Capricorn

Ideile tale fac bani! Iar cuvintele vor fi câștigătoare de fiecare dată. Deci părăsește carapacea ta, vei avea de câștigat. 

Vărsător

Venus tranzitează zona banilor. Aduce câștiguri, dar și cheltuieli. Important este să îți cumperi ceva ce îți și place. 

Pești

Venus îți tranzitează semnul până pe 20 februarie. O perioadă bună pentru a-ți schimba înfățișarea sau reîmprospăta garderoba. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?