Horoscop, vineri, 25 noiembrie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop. Luna se află tot în semnul Săgetătorului. 

Luna își continuă tranzitul prin semnul Săgetătorului și se va apropia de o opoziție cu Marte retrograd în Gemeni. Emoțiile vor fi heirupiste. Ne vom împrăștia în multe direcții. Jupiter și-a oprit retrogradarea în semnul Peștilor, din care va ieși pe 21 decembrie. Dar Venus și Mercur sunt în continuare în conjuncție, ceea ce înseamnă că vom comunica pe placul celorlalți. 

Berbec

Este nevoie să îți hrănești și spiritul, nu doar stomacul. Discuțiile purtate astăzi îți vor aduce numeroase revelații. 

Taur

Astrele îți recomandă să nu participi la discuții despre alții fără ca aceștia să fie prezenți. Evită cât poți orice bârfă.

Gemeni

Beneficiezi de sprijinul celorlalți, dar în acest sens, trebuie să te arăți vulnerabil. Nu uita că Marte este în continuare în semnul tău. 

Rac

Astrele îți recomandă să îți împarți programul în două: activități obligatorii și activități de plăcere. Și să te ocupi de ambele. 

Leu

O zi potrivită pentru a îmbina utilul cu plăcutul, în orice domeniu. Dar pentru asta ai nevoie de o prioritizare serioasă. 

Fecioară

Te vei pricepe de minune să mediezi orice neînțelegere. Dar astrele îți recomandă să te implici mai mult în chestiunile familiei. 

Balanță

Vorba dulce mult aduce! Iar tu vei ține cont de această zicală. Vei rezolva orice problemă cu ajutorul cuvintelor potrivite. 

Scorpion

Vei oferi cele mai bune sfaturi pe plan financiar! Dar ar fi bine să le pui în practică și pentru tine. Încearcă să nu te lași influențat. 

Săgetător

Ai multe aspecte favorabile de partea ta, dar opoziția Lunii cu Marte va crea momente de anxietate. Te vei îngrijora degeaba. 

Capricorn

În continuare, oboseala își spune cuvântul. Chiar dacă nu faci mare lucru, organismul tot va cere mai multă odihnă. 

Vărsător

Nu neglija vizualizarea planurilor de viitor! Acestea sunt cele mai importante. Deci îți poți permite să visezi cu ochii deschiși. 

Pești

Cu Jupiter în mers direct și cu un stellium în casa carierei, ar trebui să îți dorești mai mult, să fii mai încrezător. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel