Horoscop, vineri, 24 decembrie 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, vineri, 24 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, vineri, 24 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Ne apropiem de al treilea careu Saturn-Uranus. 

Luna va părăsi semnul Leului și va intra în cel al Fecioarei. Numai bine pentru ziua de Ajun, când toată lumea face pregătiri pentru sărbători. Acest aspect ne va ajuta și la organizarea în detaliu. Mâine vom avea al treilea careu între Saturn-Careu, definitoriu pentru 2021.

Berbec

Îți planifici ziua astfel încât să îți rămână timp și pentru voie bună. În plus, nu vrei să faci deloc precum îți zic alte persoane.

Taur

Atenția ta va fi îndreptată către copii sau nepoți. Vrei să le faci pe plac. Apropierea lui Venus de Pluto te face în continuare destul de inflexibil.

Gemeni

Preocuparea ta principală va fi grija față de familie, mai ales față de cei mai vulnerabili. Vei fi cel mai creativ în pregătirea sărbătorilor.

Rac

Partenerul va fi de mare ajutor dacă veți comunica în mod onest. Astrele îți recomandă să nu ai așteptări deloc de la oamenii apropiați.

Leu

Față de alți ani, de data aceasta chiar te vei implica activ și în mod mult mai serios în pregătirile sărbătorilor. Risc de cheltuieli neașteptate.

Fecioară

Luna îți va tranzita semnul, deci vei fi destul de sensibil. Oamenii dragi vor încerca să îți creeze o atmosferă confortabilă.

Balanță

Toți se agită în jurul tău, iar tu nu știi cum să faci să te odihnești mai mult. Nu ai energie și chiar nu vrei să strici absolut nimic.

Scorpion

Ești persoana de bază în familie. Încerci să te ții de toate sarcinile trasate de către cei dragi. Și chiar vei găsi cele mai bune metode în acest sens.

Săgetător

Tu vei avea pâinea și cuțitul în mână. Iei decizii, delegi sarcini și te preocupi și de eficientizarea bugetului. Sigur vor fi cheltuieli serioase.

Capricorn

Parcă nu mai ai atâta energie ca în alți ani, înainte de sărbători. Dar te străduiești să îți termini treaba în timp și să îți faci timp pentru tine.

Vărsător

Tu taci și faci. Cei dragi vor fi nemulțumiți de atitudinea ta, dar vor fi nevoiți să o accepte. Astăzi chiar nu ai nevoie de niciun fel de validare.

Pești

Când toți vor să stea doar în casă, tu vei dori să te vezi cu prietenii, să ieși în oraș sau să mergi la tot felul de evenimente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel