Horoscop, vineri, 24 aprilie 2020
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Racii vor fi foarte irascibili.
Racii vor fi foarte irascibili.
Horoscop. Nativii Fecioară sunt neînțeleși de către colegi. 

Berbec

Suflă vântul prin buzunarele tale și nu îți convine. Ai o mulțime de strategii financiare, dar încă nu ai încrederea necesară să le folosești. 

Taur

Vrei ceva nou. Te-ai plictisit de tot ce este în viața ta. Nu știi de unde să începi și asta se va vedea în comportamentul tău. Vei deveni certăreț. 

Gemeni

Te agiți în multe direcții, dar trebuie să accepți că nu le poți face pe toate. Dacă vei insista, vei vedea că nimic nu îți iese așa cum ți-ai fi dorit. 

Rac

Ți-ar prii câteva clipe de liniște, în care să faci pace cu gândurile tale. O parte din tine este foarte afectată de aceste vremuri.

Leu

Investești foarte multă energie în realizarea unui proiect important de la serviciu. Va mai dura până vei avea și rezultate, deci nu face o criză astăzi. 

Fecioară

Colegii au prea multe cerințe de la tine. Și deși ești foarte muncitor din fire, astăzi chiar nu faci față. Partenerul are cheltuieli neprevăzute. 

Balanță

Ai făcut progrese consistente în ceea ce privește îmbunătățirea relației cu membrii familiei, dar unii dintre aceștia vor fi total nerecunoscători. 

Scorpion

Partenerul nu reacționează conform așteptărilor și îți pierzi autocontrolul. Îi vei face numeroase reproșuri de parcă el ar fi vinovat pentru toate. 

Săgetător

Treburile casnice îți mănâncă prea mult timp. Soliciți ajutor și nu primești. Te vezi nevoit să renunți la pasiunile tale. 

Capricorn

Copiii îți cer mult timp și resurse nelimitate. Nu îi poți refuza. Bucuria lor este neprețuită. Totuși nu îți neglija pasiunile. 

Vărsător

Ai o dilemă serioasă. Partenerul te-a pus să alegi între două situații și orice ai alege nu îți convine. Comunică mai bine cu el. 

Pești

Astrele îți recomandă să fii mai atent la modul în care comunici cu persoanele dragi, cum ar fi frații sau rudele apropiate. Riști să fii neînțeles. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel