Horoscop, vineri, 23 septembrie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Echinocțiul de toamnă. 

Astăzi avem Echinocțiul de toamnă/Soarele trece în Balanță. Trecem de la hărnicia și organizarea Fecioarei la nevoia de socializare și echilibru a Balanței. 

Tot în această zi, Mercur retrograd se întoarce în Fecioară și ne obliga să fim mai atenți la unele detalii ignorate sau să și demonstrăm ceea ce susținem. Sau mai bine zis, cum precizam în cateva articole anterioare, vrea fapte nu vorbe. 

Berbec

Îți vei îndrepta atenția către relații și parteneriate, dar unele proiecte profesionale îți vor da mari bătăi de cap și îți vor consuma timp suplimentar. 

Taur

Ești dispus să le acorzi credit unor colegi. Te-ar ajuta să fii mai deschis cu ei. Adică să le împărtășești din temerile tale. 

Gemeni

Schimbarea lui Mercur nu îți prea priește. Te obligă să porți unele conversații de care ai fugit o bună bucată de timp. 

Rac

Discuțiile pe nepusă masă îți vor aduce numeroase revelații. Vei petrece mult timp ocupându-te de chestiunile gospodărești. 

Leu

S-ar putea să descoperi că nu ai achitat unele facturi. Vei fi mai toată ziua pe drumuri sau pe vei purta multe discuții. 

Fecioară

Mercur se întoarce la tine în semn și te agită mai mult decât ți-ai imagina. Iar Soarele se va muta cu toată energia lui în zona banilor. 

Balanță

Beneficiezi de o doză suplimentară de vitalitate, dar de griji nu scapi. Doar reușești să le ții mai mult în surdină. 

Scorpion

Te supără orice zgomot, orice mișcare. De fapt, nu suporți să fii deranjat. Astrele îți atrag atenția să nu neglijezi somnul 

Săgetător

Șefii nu vor fi încântați de unele decizii de-ale tale. Dar nici nu vei putea să le schimbi părerea. Încearcă să te și distrezi. 

Capricorn

Soarele se mută în zona carierei. Deci te vei pomeni cu un plus de vizibilitate. Chestiunile administrative îți vor da bătăi de cap. 

Vărsător

Fără să îți dai seama, vei cheltui sume de bani pe produse care se vor demonstra a fi nefolositoare și nepotrivite pentru tine. 

Pești

Partenerul își aduce aminte de unele promisiuni neonorate de-ale tale și îți va atrage atenția. Va trebui să te ocupi de ele acum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel