Horoscop, vineri, 22 noiembrie 2019
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Scorpionii se  supără repede pe cei dragi și fără motive întemeiate
Scorpionii se supără repede pe cei dragi și fără motive întemeiate
Horoscop. Leii vor reacționa cu furie de fiecare dată când li se vor cere explicații, pe când Fecioarele se plâng tuturor de trecerea timpului și de faptul că nu reușește să facă tot ce și-ai propus.

Berbec

Vrei să scapi de obsesii, fie ele recente sau de mai lungă durată. Parcă îți consumă prea multe resurse și nu ajută la nimic bun. Vei dori să fugi de muncă.

Taur

Partenerul se învârte în jurul cozii și nu ai habar deloc de ce. Îl tragi de limbă, dar va dura ceva timp până vei afla ce îl roade și de ce îi este frică să îți spună.

Gemeni

Îți analizezi stilul de viață și parcă lipsește ceva. Te-ai bazat prea mult pe obiceiuri superficiale și nu ai trăit cu adevărat. Nu neglija simptomele anormale ale corpului.

Rac

Alegi să te distanțezi de o persoană dragă deși ții foarte mult la ea. Faci asta pentru că ea nu a adus nimic bun în viața ta. Din contră, te-a căutat doar când avea nevoie.

Leu

Vei reacționa cu furie de fiecare dată când ți se vor cere explicații. Deși nu ai nicio vină pentru ceva anume, colegii au nevoie de mai multe detalii. Nu o fac neapărat cu răutate.

Fecioară

Te plângi tuturor de trecerea timpului și de faptul că nu reușești să faci tot ce ți-ai propus. Crezi, astfel, că vei reuși să îi convingi să prelungească termenele limită.

Balanță

Evită să faci multe cheltuieli astăzi, există riscul să te grăbești și să greșești. Dar nici nu le cere apropiaților să facă ei anumite plăți pentru tine.

Scorpion

Te superi repede pe cei dragi și fără motive întemeiate. Vei avea tendința să le spui că nu mai ai nevoie de ei, că te descurci și fără ei în viața ta.

Săgetător

Vrei să renunți la ce nu îți convine sau la cine nu îți face pe plac. Atitudinea aceasta te va ajuta pe moment, însă îți va complica viața pe viitor.

Capricorn

Dacă ești bolnav, vei avea posibilitatea să găsești remediile potrivite pentru problemele tale. În plus, toți nativii acestui semn vor primi ajutor sau daruri de la cine nu se așteaptă.

Vărsător

Atmosfera de la locul de muncă este foarte tensionată și tu participi activ la asta. Reacționezi imediat la orice comentariu la adresa ta și nu ești dispus să faci compromisuri.

Pești

Interacționezi cu prea multe persoane la locul de muncă. Este prea mult stres și nu faci față. Doar partenerul te poate sprijini să îți recapeți echilibrul interior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel