Horoscop, vineri, 22 mai 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Pe 22 mai, în jurul orei 20.39, vom avea fenomenul de Lună Nouă în Gemeni.

Berbec

Alergi după mai mulți iepuri și până te decizi tu ce trebuie să faci, rămâi fără niciunul. Nu neglija deloc puterea cuvintelor!

Taur

Ai foarte multe idei despre cum să îți crești veniturile, dar și foarte multe dorințe de a-ți achiționa diverse obiecte. 

Gemeni

Cere și ți se va da! Ce? Atenție, că asta vrei. Îți poți crește stima de sine prin diverse acțiuni în urmă cărora să primești validarea celorlalți. 

Rac

Lumea ta interioară va fi foarte bogată astăzi, preferi să stai mai retras decât să participi la evenimente alături de cei dragi. 

Leu

Popularitatea vine la pachet și cu destule obligații. Nu îți convine, dar vei fi obligat să faci pentru prietenii tăi o mulțime de lucruri. 

Fecioară

Șefii și colegii sunt tare indeciși, iar proiectele tale depind de aprobarea și ajutorul lor. Deci ai nevoie de răbdare. 

Balanță

Vei fi foarte atras de discuțiile filosofice, dar vei izbucni de fiecare dată când interlocutorii tăi vor spune lucruri care ți se par nedrepte. 

Scorpion

Dacă tu ai secrete, nu înseamnă că și ceilalți au. Vei căuta acul în carul cu fân, deci vei pierde timpul aiurea. 

Săgetător

Partenerul este prea schimbător și nu știi ce să mai crezi despre el. Poate că ai devenit cam plictisitor și poate ai nevoie să îl urmezi. 

Capricorn

Fă tot posibilul să nu amesteci chestiunile profesionale cu problemele personale. Îi vei deruta pe cei dragi și nu are rost. 

Vărsător

Vei fi foarte blând și romantic astăzi. Prioritizezi bunăstarea ta și a persoanei iubite. Ești preocupat doar de liniștea sufletească.

Pești

Multe rude sau persoane apropiate vor câte ceva de la tine. Dar îți dai seama că acestea te caută doar când au nevoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel