Horoscop, vineri, 22 iulie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Soarele intră în Leu. 

Astăzi începe sezonul Leului. Timp de o lună, între 22 iulie și 23 august, ne vom simți „luminați” de energia Leului guvernat de Soare. Soarele se simte cel mai bine în Leu, este foarte puternic și vizibil în acest semn zodiacal și îi place extravaganța, strălucirea, îi place să fie văzut de toți. Așadar, s-ar putea să căutăm destul de multă atenție și să avem tendința de a fi cam aroganți. Mercur se apropie de un trigon cu Jupiter. 

Berbec

Soarele te invită să prioritizezi distracția. Indiferent de ce se întâmplă în viața ta, nu uita că ești om și că ai nevoie de bucurie. 

Taur

Problemele familiei vor deveni mai vizibile și vor cere mai multă implicare din partea ta. Și chiar vei dori să stai mai mult pe acasă. 

Gemeni

Nu uita că armele tale cele mai de preț sunt cuvintele! Soarele va tranzita zona comunicării, deci vei vorbi mult, dar să fie și cu sens!

Rac

Nu vei mai putea fugi de chestiunile financiare care nu îți convin. Prețurile au crescut, deci va trebui să faci o serie de ajustări. 

Leu

Începe o perioadă pe placul tău! Soarele îți va aduce multă poftă de viață, nevoia de a străluci, dar și o porție suplimentară de egoism. 

Fecioară

Soarele te va obliga să faci un pas în spate, să stai mai retras și să te ocupi de problemele vechi. Nu neglija sănătatea!

Balanță

Relațiile cu apropiații se vor îmbunătăți. Prietenii vor avea multe propuneri de petrecere a timpului pe care le vei accepta. 

Scorpion

Reflectoarele se duc pe carieră, pe statutul și rolul tău în societate. În următoarea perioadă ai mari șanse de reușită în acest sens. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să nu te iei prea în serios. Ci să lași viața să se întâmple și să vezi unde te duce. S-ar putea să îți placă. 

Capricorn

Poate că este cazul să fii mai atent la resursele tale. Nu neapărat la banii din conturi, dar și la timpul și energia investite în unele proiecte. 

Vărsător

Soarele se mută în sectorul relațional. Partenerul va trece prin evenimente importante și are nevoie de sprijinul tău. 

Pești

Este cazul să fii mai atent la modul în care muncești. Este posibil ca obiceiurile tale să nu te ajute la a fi mai eficient. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel