Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, vineri, 22 decembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Horocop zilnic. Astăzi începe Sezonul Săgetătorului. 

Soarele intră în semnul Capricornului. Sau, altfel spus, vom avea Solstițiul de iarnă. De fapt, începe iarna din punct de vedere astronomic. Iar în ceea ce privește astrologia, trecem de la energia plină de viață a Săgetătorului la aceea sobră și conservatoare a Capricornului. Între 22 decembrie 2023 și 20 ianuarie 2024, cu toții vom fi mai obiectivi, pragmatici și dornici să acceptăm realitatea așa cum este ea.

Berbec

Începe o perioadă plină de responsabilități pentru tine. Mai ales în ceea ce privește zona profesională. 

Taur

Este momentul pentru obiective. Pentru decizii importante referitoare la 2024. Astrele te încurajează să călătorești. 

Gemeni

Astrele îți atrag atenția asupra stabilității financiare. Este posibil să porți numeroase discuții cu partenerul în acest sens. 

Rac

Soarele se mută în casa relațiilor, unde pentru scurt timp, mai este și Mercur retrograd. Vei relua legătura cu unele persoane. 

Leu

Nu vei avea timp de nimic altceva ce nu este muncă. Încearcă să le explici apropiaților că ești destul de ocupat. Astfel eviți unele discuții!

Fecioară

Soarele va tranzita casa a cincea, cea a iubirii și a romantismului. Deci, în următoarea lună, trebuie să ai în vedere aceste domenii. 

Balanță

Soarele trece în casa familiei. Astrele îți recomandă să nu neglijezi relația cu nicio persoană apropiată. Poți avea în vedere și o împăcare. 

Scorpion

Vei fi mai dispus să comunici atât problemele, cât și reușitele. Vei avea mai multă răbdare în rezolvarea chestiunilor administrative. 

Săgetător

Soarele intră în casa a doua, a banilor. Ceea ce înseamnă că vor și vești bune, dar și cheltuieli suplimentare, și nu neapărat legate de sărbători. 

Capricorn

Soarele intră în semnul tău. Primești o porție suplimentară de energie și curaj. Important este să vezi jumătatea plină a paharului. 

Vărsător

Oboseala îți va da târcoale. Astrele îți recomandă să faci tot posibilul să eviți evenimentele superficiale și oamenii stresanți. 

Pești

Este important să ai în vedere viitorul apropiat. Să îți faci planuri și să cauți oamenii cei mai buni care să te ajute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel