Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, vineri, 21 aprilie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop zilnic. Mercur își începe retrogradarea. 

Pe 21 aprilie, Mercur își începe retrogradarea în semnul Taurului, care va ține până pe 15 mai. Acest tranzit vrea să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali, dar și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Toate deciziile financiare luate în ultimele săptămâni vor fi reluate. În plus, va trebui, ne place sau nu, să avem răbdare. Mercur retrograd în Taur este precum un sol al tranzitului lui Jupiter în același semn, care va începe în data de 16 mai.

Berbec

Va trebui să acorzi atenție suplimentară bugetului personal. Este posibil să fii nevoit să renunți la unele cheltuieli. 

Taur

Cum Mercur retrogradează în semnul tău, vei observa o activitate mentală crescută, dar și un nivel ridicat de confuzie. 

Gemeni

Trecutul te va bântui, iar tu îi vei da atenție nepermis de mult. Va trebui să găsești metoda prin care să împaci logica cu intuiția. 

Rac

Unele dintre planuri îți vor fi date peste cap. Nu este cazul să te superi precum un copil. Mai degrabă înveți să te descurci. 

Leu

Astrele îți atrag atenția să nu te bazezi prea mult pe promisunile șefilor. Și nici tu să nu te înhami la ce știi că nu poți duce. 

Fecioară

Te vei confrunta cu unele prejudecăți, unele dintre ele emise și de tine în trecut. O perioadă bună pentru verificarea principiilor și valorilor. 

Balanță

Mercur retrograd te va obliga să tratezi negocierile cu mai multă seriozitate. Și să îți accepți limitele personale. 

Scorpion

Mercur va retrograda în casa relațiilor. Deci vei avea parte de unele discuții mai neplăcute, dar necesare, cu partenerul. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să fii mai focusat pe problemele de la locul de muncă. Și da, chiar dacă unele dintre ele par superficiale. 

Capricorn

Relația cu copiii se poate complica. Fie ei mici sau mari. De asemenea, îți va crește apetitul pentru a risca din punct de vedere financiar. 

Vărsător

Este nevoie de comunicare în sânul familiei. Nu trebuie luate neapărat unele decizii, ci măcar discutate subiectele importante. 

Pești

Trebuie să acorzi mai multă atenție replicilor. Graba strică treaba! Și cu greu îți mai poți retrage cuvintele pe urmă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel