Horoscop, vineri, 2 decembrie 2022
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 01 dec 2022, 16:42
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Sextil Venus-Saturn. 

Venus din Săgetător face un sextil cu Saturn din Vărsător. Un aspect bun pentru a mai pune o cărămidă în plus la relația personală. De asemenea, putem fi mai cumpătați din punct de vedere financiar și mai pragmatici în orice aspect al vieții. Nevoia de stabilitate va prima. Ne apropiem de un careu Venus-Neptun, deci profitați de luciditatea de astăzi!

Berbec

Finalul săptămânii este destul de copleșitor. Cel mai bine ar fi să te ocupi doar de ce este cu adevărat important pentru tine. 

Taur

Eficiența ta este direct proporțională cu capacitatea de a mai lăsa de la tine. Nu are rost să te zbați dacă nu merge. 

Gemeni

S-ar putea ca partenerul să fie mai răbdător și mai atent ca tine astăzi. Deci te poți baza pe el în momentele mai grele. 

Rac

Nu merge nimic pe repede înainte! Îți vei da seama repede că graba nu te ajută cu absolut nimic, ba din contră, te va încurca. 

Leu

Nu este ziua potrivită pentru dulcegării! Partenerul va aprecia pragmatismul și efortul concret. Și bineînțeles și independența ta. 

Fecioară

Nu ignora ajutorul familiei! Chiar dacă nu este exact ce ți-ai fi dorit. Mercur se rupe de careul cu Neptun, deci începi să capeți claritate. 

Balanță

Astrele îți recomandă să fii mai atent la ceea ce spui. Nu este cazul să te grăbești. De altfel, tăcerea îți va aduce doar de câștigat. 

Scorpion

Sextilul dintre Venus și Saturn te va face mai chibzuit. Parcă nu mai ai chef să arunci cu banii în stânga și în dreapta, nici măcar pentru familie. 

Săgetător

Nu vei pune preț pe nimic superficial. Mai ales în discuții. De altfel, astrele îți recomandă să fugi de oamenii care vor să bârfească. 

Capricorn

Cu puțin efort, îți vei treaba mai devreme. Ai nevoie de timp pentru tine, de odihnă și de liniște. Vei fi mai chizbuit. 

Vărsător

Vei fi mai selectiv în ceea ce privește oamenii din jurul tău. Nu ești dispus să pierzi timp într-un mod total neproductiv. 

Pești

Astrele îți recomandă să fii mai atent la gesturile șefilor și ale colegilor, și la vorbele acestora. Vei înțelege mult mai multe aspecte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?