Data publicării:

Horoscop, vineri, 17 noiembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Soarele și Marte fac un trigon cu Neptun. 

Soarele din Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești. Acest aspect poate fi responsabil de supradoze de inspirație, de o imaginație bogată și de intuiție puternică. Tot astăzi Marte din Scorpion face și el un trigon cu Neptun din Pești. Acțiunea și motivația se întâlnesc, într-un mod armonios, cu inspirația și haosul. Pentru cei practici, ziua nu va fi pe placul lor. 

Berbec

Nu prea ești în apele tale astăzi. Dar poate că ai nevoie de o zi dedicată introspecției și procesării emoțiilor. 

Taur

Relația cu partenerul se poate îmbunătăți dacă mai lași de la tine. Încearcă să nu iei decizii și pentru el. 

Gemeni

Te vei înțelege cu colegii din priviri. Astrele îți recomandă să încerci să te ții de program, nu să procrastinezi. 

Rac

Ești pus pe planuri mari! Mai ales când este vorba de evenimentele organizate pentru copii. Romantismul va fi la cote uimitoare. 

Leu

Astăzi îți va plăcea să stai mai multe pe acasă. Vrei să te ocupi de treburi gospodărești, dar și de relația cu rudele apropiate. 

Fecioară

Astăzi ai cuvintele la tine! Vei fi apreciat pentru talentul oratoric, dar și pentru inspirația de moment. Dar va lipsi simțul practic. 

Balanță

Este posibil să fii influențabil pe plan financiar. Să nu îți dai seama de unele riscuri. Oricum, evită cheltuielile inutile. 

Scorpion

Astăzi vei fi plin de compasiune și generozitate, atât față de cei dragi, cât și de cei de la serviciu. O zi bună pentru citit. 

Săgetător

Faci tot felul de promisiuni, dar când este vorba de a te ține de ele, vei avea un blocaj. Cumva nu ai energia necesară pentru chestii suplimentare. 

Capricorn

Astrele te invită să visezi, să îți pui intenții și să fii mai flexibil. Adică să nu încerci să controlezii totul, că oricum nu ai avea cum. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să fii mai împăciuitor cu oamenii de la locul de muncă. Dacă vei face asta, vei fi foarte apreciat. 

Pești

Dacă ai putea să te plimbi, ar fi perfect! Orice călătorie făcută astăzi, aproape sau departe, te va ajuta enorm. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel