Data publicării:

Horoscop, vineri, 16 august 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Marte face un careu cu Saturn. 

Marte din Gemeni va face un careu cu Saturn din Pești. Marte, denumit ca micul Malefic, reprezintă modul de acțiune, energia și motivația. Iar Saturn(Marele Malefic) se referă la blocaje. Careul dintre Marte și Saturn este unul dintre cele mai neplăcute aspecte din teoria astrologică. Pentru că aduce dificultăți, limitări și provocări la tot pasul. Marte în Gemeni vrea să iubim schimbarea, iar Saturn în Pești vrea să ne facă neîncrezători în alegerile făcute. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Careul dintre Marte și Saturn te va afecta în mod direct. Idei ai, încredere și ambiție la fel. Problema va fi lupta cu timpul și cu propriile frustrări. 

Taur/Ascendent în Taur

Astrele îți recomandă să te ocupi doar de cheltuielile cele mai importante. Și să faci tot posibilul  să nu te lași influențat de către anturaj. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte se va asigura că ai inițiativă, dar Saturn va face tot posibilul să îți pună câteva bețe în roate pentru a învăța ce este reziliența. 

Rac/Ascendent în Rac

Este o zi bună pentru a face un pas în spate. Astrele nu îți recomandă să fii foarte exigent cu tine și cu alții. Asigură-te că îți acorzi timp și blândețe. 

Leu/Ascendent în Leu

Este una dintre acele zile în care nu trebuie să insiști de mai multe ori dacă nu merge ceva. Energia ta este limitată și trebuie să te protejezi. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Vor fi momente în care te vei simți sabotat, fie la serviciu, fie acasă. Astrele îți recomandă să scapi de această percepție și să comunici deschis cu oamenii importanți. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Astrele îți recomandă să nu intri în dispute cu colegii pentru că s-ar putea să îți faci mai mult rău decât bine. Încearcă să eviți orice conflict, nu doar la serviciu. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ai un sentiment de nemulțumire permanent. Încearcă să nu găsești vinovați în jurul tău. Cel mai bine ar fi să porți o discuție sinceră cu tine însuți și să îți accepți greșelile. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Parcă nimeni nu te înțelege! Familia trece prin unele situații complicate și nu îți mai oferă atenție. Iar partenerul este destul de furios. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Trebuie să fii mai atent la discursul față de colegi. Astrele îți recomandă să nu te grăbești cu prejudecățile și concluziile. Că s-ar putea să greșești. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Problemele financiare te bântuie permanent. Încearcă să nu îți mai faci altele suplimentare. S-ar putea să fii foarte nemulțumit de propria persoană. 

Pești/Ascendent în Pești

Vei fi într-o cursă contracronometru. Deci ești destul de stresat, nu mai are rost să mai creezi și tu situații provocatoare. Nu neglija gospodăria!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel