Data publicării:

Horoscop, vineri, 15 septembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Vineri avem Luna Nouă în Fecioară. 

Mercur își oprește retrogradarea în semnul Fecioarei. Până pe 9 octombrie, când va părăsi semnul contaminat, vom avea ocazia să ne acceptăm greșelile și să le corectăm. 

Tot vineri, mai avem și Luna Nouă în semnul Fecioarei. Când vorbim de Lună vorbim de energia inconștientă, de ce anume avem în lumea noastră lăuntrică. Acest fapt face ca noi să putem acum să o luăm de la capăt sau să ne punem anumite intenții.

Berbec

Discuțiile cu colegii îți vor aduce numeroase lămuriri legate de modul de lucru. Este momentul să fii mai atent la sănătate. 

Taur

Astrele îți recomandă să faci din distracție prioritatea ta din acest weekend. Chiar ai nevoie de activități pe placul tău. 

Gemeni

Mercur își oprește retrogradarea. Vei găsi, în sfârșit, rezolvarea unor probleme din familie. Și parcă vei comunica într-un mod mai clar. 

Rac

Unele drumuri pe care le faci au parte de încurcături. Dar nu este cazul să regreți sau să te superi pe alte persoane. Se mai întâmplă. 

Leu

Îți dai seama de greșelile pe care le-ai făcut în ultima vreme din punct de vedere financiar. Și acum vei ști cum să procedezi. 

Fecioară

Mercur direct și Luna Nouă din semnul tău aduc nevoia de prospețime, claritate, dar și idei mult mai bune pentru proiectele în curs. 

Balanță

Venus se apropie de careul cu Jupiter. Nu ar strica să respecți limitele celorlalți. Astfel, și aceștia se vor purta mai frumos cu tine. 

Scorpion

Unele planuri ți s-au dat peste cap, dar stai liniștit pentru că astrele îți fac loc pentru altele. Te vor ajuta apropiații. 

Săgetător

Se anunță schimbări pe plan profesional. Unii dintre voi vor fi mulțumiți, alții nu. Cert este că era nevoie de ceva diferit. 

Capricorn

Principiile și valorile sunt importante. Dar sunt zile în care trebuie să apelezi la compromis. Astăzi o vei face cu siguranță. 

Vărsător

Din când în când, este sănătos să mai renunți la control. Să abandonezi unele lupte. Încrâncenarea nu face bine astăzi. 

Pești

Relația cu partenerul trece prin schimbări. Nu te teme să ai un cuvânt de spus în ceea ce le privește. Deci fi mai curajos!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel