Data publicării:

Horoscop, vineri, 12 mai 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop zilnic. Mercur retrograd se apropie de un sextil cu Saturn. 

Mercur retrograd se apropie de un sextil cu Saturn. Ei bine, în asemenea zile ar tebui să avem o doză suplimentară de răbdare. Pentru că altfel ne vom frustra la tot pasul și vom avea reacții neplăcute. Până la urmă, dacă nu este nevoie, de ce ne-am grăbi? 

Berbec

S-ar putea să fii mai preocupat de aspectele superficiale. Pentru că acelea importante sunt încetinite sau blocate. 

Taur

Urmează câteva zile pline de coincidențe. Îți recomand să nu le tratezi cu superficialitate. Sigur se află un mesaj în spatele lor. 

Gemeni

Este important să ții cont și de partea materială, și de cea spirituală în absolut orice activitate. Încearcă să nu fii robot. 

Rac

Trebuie să ai în vedere următorul pas din punct de vedere profesional. De asemenea, nu te mai implica personal în discuțiile cu șefii. 

Leu

Poate fi una dinte acele zile în care simți că nimic nu merge, că totul este blocat, că nu ești ascultat. Nu este niciun capăt de țară!

Fecioară

Te-ai gândit vreodată la faptul că dreptatea ta nu este aceeași cu a persoanelor dragi? Ar fi bine să eviți discuțiile în contradictoriu. 

Balanță

Te retragi cu ușurință din fiecare situație neplăcută. Dar nu abandona de tot! Ia-ți puțin timp. Ai nevoie de claritate. 

Scorpion

Partenerul pare de neclintit în unele situații în care ai nevoie de el. Vor fi câteva momente ciudate, dar veți trece peste. 

Săgetător

Încearcă să nu procrastinezi la serviciu. Pentru că oricum totul se mișcă așa cu viteza melcului. Astrele nu recomandă ore suplimentare. 

Capricorn

Te zbați prea mult pentru orice nimic. Dar poate acesta este modul tău de a fugi de unele aspecte de care îți este teamă. 

Vărsător

Discuțiile cu familia te pun pe gânduri. Vei trata diferit anumite subiecte și îi vei lăsa și pe ceilalți să își expună ideile diferite. 

Pești

Fapte, nu promisiuni! Cam acesta ar trebui să fie sloganul tău. Este nevoie să apelezi deseori la logică și nu la intuiție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel