Data publicării:

Horoscop, vineri, 10 iunie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Trigon Mercur-Pluto. 

Astăzi avem un trigon între Mercur din Taur și Pluto din Capricorn. Înainte de a intra în semnul Gemenilor(13 iunie), planeta mentalului primește un imbold puternic de la planeta transformării. Cum ambele planete sunt în semne de pământ, putem folosi această zi pentru a gândi cum să ne optimizăm situația financiară. Beneficiem de focus, de abilitatea de a descoperi esența unor situații și o putere de a înțelege dedesubturile. Luna tranzitează semnul Balanței. Venus se apropie de o conjuncție cu Uranus în semnul Taurului. 

Berbec

Îți va fi greu să fii pe placul tuturor, deci astrele îți recomandă să nu pierzi timp prețios. Adică să îți vezi doar de proiectele tale.

Taur

Cum Venus se apropie de Uranus, este posibil să resimți o oarecare instabillitate, însă atenție, fără niciun motiv serios în spate. 

Gemeni

Mercur se apropie de semnul tău, dar până atunci vei fi destul de epuizat, fizic și mental. Deci obiectivul tău principal este odihna. 

Rac

Zilele acestea îți îndrepți atenția către familie și bunăstarea ei. Mai ales cea emoțională. Unii oameni dragi au nevoie de suport.

Leu

Te focusezi prea mult pe proiectele in carieră, deși nu este cazul acum, și uiți să mai dai un semn sau să mai răspunzi persoanelor dragi. 

Fecioară

Te ajuă trigonul dintre Mercur și Pluto. Îți oferă capacitatea de a face totul la un nivel uimitor. Efectiv fugi de superficialitate. 

Balanță

Astrele îți recomandă să acorzi mai multă atenție zonei financiare. Poate ți-au sărit din vedere unele cheltuieli. 

Scorpion

Este posibil ca partenerul să schimbe unele planuri fără să te consulte, iar acum trebuie să discutați să găsiți un numitor comun. 

Săgetător

Nu fugi de discuțiile cu colegii, oricât de inutile ți s-ar părea! Vei observa că aceștia te vor ajuta să îți rezolvi problemele mult mai ușor. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să prioritizezi viața personală. Din sfera carierei, nu vei avea așa multe mulțumiri ca din partea celor dragi.

Vărsător

Ai nevoie să petreci timp de calitate acasă. În acest sens, este posibil să te ocupi de curățenie, treburi gospodărești sau de relația cu familia. 

Pești

Discuțiile cu apropiații pot părea ciudate la început, dar cu timpul îți dai seama că și primești informații destul de prețioase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel