Data publicării:

Horoscop, vineri, 1 decembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur intră în Capricorn. 

Astăzi, Mercur intră în Capricorn. Planeta gândirii și a comunicării va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. Ori mintea noastră trebuie să se axeze pe concret, palpabil, organizare și tot ce ține de obiectivitate. 

Berbec

Vei fi tentat să iei decizii serioase. Și să fii mult mai autoritar cu oamenii din jur. Astrele îți recomandă să nu te grăbești. 

Taur

Ar fi cazul să te preocupi mai mult de dezvoltarea ta. Poți învăța ceva nou oricând, la orice vârstă. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să fii mai atent la cheltuieli. Când este vorba de banii tăi, dar și când este vorba de bugetul la comun. 

Rac

Mercur intră în casa a șaptea, cea a parteneriatelor. Astrele îți recomandă să fii mai comunicativ cu persoana iubită. 

Leu

Discuțiile despre muncă te enervează, dar sunt necesare, Și îți vei da seama că doar astfel vei găsi unele soluții la probleme. 

Fecioară

Schimbarea lui Mercur de astăzi îți priește de minune. Vei aprecia altfel viața, te vei preocupa de bucuriile mici și simple. 

Balanță

Discuțiile cu familia vor fi aprinse, dar este important să rezolvați unele probleme înainte de sărbători. Deci să nu rămâi tăcut!

Scorpion

Gândesc, socotesc și abia pe urmă vorbesc/scriu. Această frază ar trebui să te acompanieze în tot ceea ce vei face. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să îți faci o strategie financiară încă de acum. Dacă nu o vei avea, de sărbători te vei confrunta cu mult haos. 

Capricorn

Intrarea lui Mercur în semnul tău vine cu multă claritate, putere de concentrare și idei bune. Nu ar strica să fii și mai comunicativ. 

Vărsător

Vei fi mai retras. Oamenii apropiați vor fi uimiți de timiditatea ta. Cert este că vei dori să stai în liniște și să te ocupi de introspecție. 

Pești

Discuțiile cu prietenii aduc la suprafață subiecte vechi. Important este să nu le tratezi cu superficialitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel