Horoscop Vărsător 2023. Daniela Simulescu: Nu mai țineți cu dinții de ce aveți și vă face rău. Amoros, vara e nemaipomenită!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a spus care este horoscopul zodiei Vărsător pentru anul 2023.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a spus provocările cu care se vor confrunta cei din zodia Vărsător în anul 2023: 

„În cazul Vărsătorilor am o veste bună și una rea. În martie 2020, Saturn a fost în semnul vostru și, când Saturn intră în Casa 1, vin multe teste de maturizare și apar probleme de sănătate, rigori suplimentare la locul de muncă, relațiile dinainte nu mai există. Cu Saturn în Casa 1 ați început proiecte, dar s-au mișcat greu, pentru că Saturn a încercat să vă responsabilizeze, să vă facă să vă asumați, să vă chinuiți.

Din martie 2023, Saturn iese din semnul vostru, iar ăsta e un lucru bun, pentru că mai respirați. Saturn a adus multă oboseală, ați fost tracasați, prăpăstioși, ați pierdut oameni dragi, v-ați certat cu oameni, nu a fost deloc plăcut“, a spus Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop Pești 2023. Daniela Simulescu: S-a dus cu copilăria! Un an cu multă călire emoțională

Ce aduce Pluto în Vărsător

„Din 23 martie până pe 11 iunie, Pluto intră în semnul vostru, după care se întoarce în Capricorn. Totuși, în 2024 va reveni în semnul vostru și va sta vreo 20 de ani. A ieșit Saturn, v-a maturizat, iar acum intră Pluto. Saturn v-a adus maturizare doar pe plan fizic, concretă, pe când Pluto vine să aducă maturizare interioară.

Semnul Vărsătorului e mai vizionar, dar, ce nu știu oameni și le e greu să accepte e că e și foarte conservator. Vărsătorul e guvernat și de Uranus și de Saturn, el strigă sus și bine că vrea schimbare, dar, de fapt, înăuntru, el ține cu dinții de ce are în momentul ăsta. Intrarea lui Pluto în semnul vostru vă determină să mai renunțați la control. Veți vedea tot felul de întâmplări ciudățele între martie și iunie la care nu aveți control. Sfatul meu este să le lăsați.

Pluto cere transformare radicală. Pluto vrea schimbare de imagine. Efectiv, dacă vreți să slăbiți, dacă vreți să vă faceți mov în cap, să vă modificați, Pluto vă ajută. Altfel, vă aduce el o criză. Anul ce vine, faceți voi o schimbare! Pluto vă distruge ceva ca să puteți să o luați de la capăt. Exact de ce trageți cu dinții și nu vă face bine, aia îngroapă Pluto. O să ziceți: O, dar ce eliberat mă simt, am scăpat de o povoară, de niște oameni nepotriviți în viața mea. Ciudat, a ieșit Saturn, care v-a obosit, dar intră Pluto, care vă canalizează altfel direcția“, a precizat Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop Fecioară 2023. Daniela Simulescu: Atenție la relații! Dacă mai ieșiți cu cineva doar de dragul de a ieși, o să vă doară!

Daniela Simulescu: An favorabil pentru Vărsătorii singuri

„Jupiter intră în Casa a 4-a pe 16 mai și poate să aducă o creștere a familie, o creștere a locuinței. Puteți să vă găsiți o casă, puteți să vă mutați, puteți să mai construiți un etaj, sau puteți să creșteți familia. Jupiter ajută din acest punct de vedere, iar pentru cei singuri, vara lui 2023 este nemaipomenită. Avem Venus retrograd în Casa a 7-a, lângă Lilith. Este posibil ca retrogradarea lui Venus să vă aducă la început niște idile, dar care să vă pregătească să intrați în relațiile cele mai bune pentru voi. După acea idilă o să apară persoana cea mai bună pentru voi. Nu trageți cu dinții de nimeni în vară și să nu prezentați din prima la familie pe oricine.

În cazul Vărsătorilor vorbim de maturizare, schimbare, transformare radicală, dar amoros, vara anului viitor e nemaipomenită pentru voi. Nu uitați și că Saturn intră în Casa a 2-a, a banilor. Dacă nu v-ați ocupat de educația financiară, indiferent de vârstă, citiți despre gestionarea banilor pe care îi aveți. Căutați cărți, cursuri, și învățați să trăiți cu resursele pe care le aveți.

Vărsătorul e semnul care se va trezi cel mai mult în 2023, plus că, dacă sunt printre voi oameni care  vor să înceapă un proces terapeutic, 2023 e uimitor. Cei mai pragmatici dintre voi veți avea niște revelații uimitoare, dar pentru asta aveți nevoie de cineva care să vă testeze limitele“, a concluzionat Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop Leu 2023. Daniela Simulescu: Trebuie să vă testați limitele, să vă iubiți și să străluciți, dacă vreți să se întâmple lucruri. Atenție la bani!

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop Gemeni 2023. Daniela Simulescu: Anul începe puțin frustrant. Vă veți confrunta cu o maturizare nefirească!

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop Taur 2023. Daniela Simulescu: Rezolvați totul până la această dată. Jupiter vă îndeamnă să faceți totul mai cu încredere

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop Berbec 2023. Daniela Simulescu: E de vis! Dacă nu se întâmplă ceva bun în viața voastră până la această dată, este doar din vina voastră

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop Rac 2023. Daniela Simulescu: Distracție peste distracție, peste distracție și tot așa. Renunțați, însă, la acest lucru!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel