Data publicării:

Horoscop Taur, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu: E ca o ultimă rugăciune. Când abandonezi lupta, atunci se întâmplă lucruri

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Taur. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 8 - 14 mai 2023.

Săptămâna aceasta este importantă pentru voi. Mercur își va opri retrogradarea. O să fiți foarte supărați pe voi, o să vă judecați foarte mult, pentru că veți avea impresia că nu se mișcă nimic așa cum v-ați fi dorit. Conjuncția Soare-Uranus vă învață că oricât de mult ați planifica, oricât de mult ați controla, nu e veți putea. În loc să vă supărați că nu e cum vreți, mai bine vă adaptați.

Jupiter va intra în semnul vostru, deci s-ar putea să aveți nevoia să vă rugați, nevoia să sperați, nevoia să vă deschideți, nevoia să nu vă mai aruncați. Mulți dintre voi veți zice „Fie ce-o fi!”. E ca o ultimă rugăciune în care spui „Doamne, asta e, le-am încercat pe toate, nu mi-a ieșit, o las baltă”. În momentul în care abandonezi lupta, atunci se vor întâmpla lucruri.

Retrogradarea lui Mercur în semnul vostru s-ar putea să vă pună în contact cu anumite contacte, cu anumite persoane pe care nu le-ați mai văzut de mut timp, s-ar putea să reapară proiecte la locul de muncă, s-ar putea să apară situații pe care le considerați încheiate. Nu vă supărați, ci mai degrabă trebuie să vedeți cum le corectați. Săptămâna aceasta, pentru voi, orice criză este o mare oportunitate.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel