Horoscop Taur 2023. Daniela Simulescu: Rezolvați totul până la această dată. Jupiter vă îndeamnă să faceți totul mai cu încredere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Astrologul Daniela Simulescu a spus horoscopul pentru zodia Taur în anul 2023.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a fost invitată la Interviurile Spectacola, unde a spus horoscopul pentru zodia Taur pentru anul 2023:

„Taurii, în prima parte a anului trebuie să facă curățenie.Jupiter va sta în casa a 12-a până pe 16 mai, iar Casa a 12-a este o casă a trecutului, este o casă a pierderilor, a izolărilor, retragerilor, iar Jupiter, intrând acolo, zice: Hai să facem lumină, ca să putem să facem curățenie! Pe 16 mai, Jupiter intră în semnul lor și stă acolo până în 2024. El vine cu multe, multe, multe oportunități, dar oportunitățile acestea vor depinde mult de ce faceți până pe 16 mai. Poți să te rogi la Jupiter, de exemplu să-ți dea un loc de muncă mult mai bun, mai bine plătit, dar dacă tu nu ai făcut curățenia înainte, o să îți dea un loc de muncă care o să te epuizeze atât de mult încât o să-ți dea viața peste cap. Ăsta e darul lui Jupiter, că îți dă până nu mai poți să duci sau îți arată că trebuie să ușurezi ceva din viața ta“, a spus Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Horoscop Berbec 2023. Daniela Simulescu: E de vis! Dacă nu se întâmplă ceva bun în viața voastră până la această dată, este doar din vina voastră

„Jupiter vă îndeamnă să faceți totul mai cu încredere“

„Până pe 16 mai trebuie să vedeți cum sunteți cu sănătatea, cu oamenii toxici din viața voastră, pe care să-i curățați, astfel încât pe 16 mai să puteți fi curați și să începeți ceva. Taurul este o sămânță, or, sămânța, ca să poată să încolțească și să crească, până pe 16 mai trebuie să faceți ceva în mod concret. Dacă nu, o să vină Jupiter și o să vă oblige să faceți aceste lucruri. Jupiter în Casa 1 poate aduce un loc de muncă mult mai bun, o relație mult mai bună, poate fi mutarea într-o țară, o nouă școală, un nou curs. Jupiter adoră evoluția, dezvoltarea și e interesant pentru că Taurii au o parte de pragmatism. Jupiter vă îndeamnă să faceți totul mai cu încredere.

Saturn intră în Casa a 11-a, după doi ani în care a fost în Casa a 10-a și partea profesională nu a mers prea bine. Acum Taurii vor începe să vadă roadele și vor fi mult mai liniștiți. Puteți să schimbați, vindeți, închiriați, e de bine!“, a concluzionat Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop ianuarie 2023. Cu ce se vor confrunta cei din zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel