Data publicării:

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Vrei să afli care sunt previziunile lunii viitoare pentru primele patru semne ale zodiacului? Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News aduce vești!

Prima lună a toamnei este foarte complicată din punct de vedere astrologic! Septembrie are o agendă încărcată. Pe lângă tranzitele uzuale, își va face apariția și o Eclipsă de Lună, una nu tocmai pe placul nostru din cauza conjuncției a Lunii cu Neptun. Uranus își începe retrogradarea în Taur. Marte intră în Rac, semn în care va și reveni în mișcare retrogradă în 2025. Din fericire, Mercur scapă de semnele contaminate de retrogradare.

Ce ne spune Daniela Simulescu despre aceste patru zodii? Iată ce trebuie să aibă în vedere!

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec SEPTEMBRIE 2024

În primul rând, ce trebuie să știi tu? Faptul că Marte, guvernatorul tău, intră pe data de 4 septembrie în Casa a patra și va rămâne acolo până pe 4 noiembrie. Ce înseamnă asta? Că preocuparea ta inițială va fi liniștea din familie, precum și funcționarea gospodăriei. Din punct de vedere teoretic, Marte în Casa a patra nu este neapărat ceea ce ție îți place cel mai mult, pentru că urmează o perioadă de intensă dezbatere, de tensiune interioară. O să ai multă irascibilitate, dar și nerăbdare. Pentru că tu vei dori să se facă lucruri, să se întâmple ceva, dar nu se va petrece când și cum vrei tu. Cu Marte în Casa a patra apar conflicte cu familia, evenimente neașteptate, vești care te iau pe sus, dar și o furie interioară pe care va trebui să o gestionezi.

Totuși, această tensiune interioară poate fi folosită în beneficiul tău. Dar până atunci, trebuie să îți dai seama că nu este nimeni de vină pentru că ție nu îți ies apele așa cum te-ai așteptat. Tranzitul lui Marte în această casă nu este bun pentru victimizare, deși o să faci asta cu vârf și îndesat în primă fază. Dacă ești înțelept, îți vei da seama că victimizarea nu te ajută și că trebuie să găsești un echilibru. 

Nu doar Marte te va activa destul de tare, ci și Pluto, care se întoarce în Casa a zecea a carierei. Și vine să închidă un capitol început din 2008 încoace. Însă, din septembrie până la final de noiembrie, cu Pluto în această casă, decizi odată pentru totdeauna că ai o bază și că trebuie să construiești ceva. 

Horoscop Taur/Ascendent în Taur SEPTEMBRIE 2024

Venus, guvernatoarea ta, petrece foarte mult timp în Casa a șasea, până pe 23 septembrie. Așadar, primele trei săptămâni ale lunii septembrie sunt menite ca tu să îmbini utilul cu plăcutul. Să te poți ocupa și de ceea ce se întâmplă la serviciu, dar și de ceea ce se întâmplă în gospodărie dar și cu stilul tău de viață, cu sănătatea. Venus are și darul te a te ajuta să faci lucrurile pe placul tău. Poți să schimbi niște detalii, să îmbunătățești, să oferi sfaturi și recomandări. Este vorba despre eficientizare, plăcere, hărnicie. 

Citește previziunile complete pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel