Horoscop săptămânii 8-14 aprilie 2024. Previziuni pentru Berbec, Taur și Gemeni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor șef Astrosens, a revenit cu un nou horoscop săptămânal.

Berbec

Sunteți protagoniștii săptămânii ce urmează pentru că eclipsa se petrece în semnul vostru, Marte, guvernatorul vostru face o conjuncție cu Saturn în casa a 12a și avem și conjuncția Soare-Mercur retrograd tot în semnul vostru. Când sunt atâtea evenimente prima tendință este să te gândești că vor fi multe situații, viața activă, dar nu, din contră. Marte se întâlnește cu Saturn în casa a 12a și vi se cere să dați un pas în spate, să fiți mai în pace cu voi, să faceți introspecție, să vă pese mai mult de sănătate. Eclipsa de mâine, Luna Nouă, este un moment definitoriu și s-ar putea ca ce începeți acum să vă aducă în timp și spațiu roadele.

Taur

Venus și-a schimbat semnul, a intrat în casa a 12a, unde se petrece și eclipsa de mâine, unde avem și conjuncția Soare-Mercur retrograd. Vă rog să aveți în vedere că în viață pentru a câștiga ceva trebuie să pierzi, există o roată a vieții. Nu vă gândiți la ceva negativ, scandalos, ci mai degrabă dacă până acum nu v-a ieșit un proiect într-un fel, poate vă schimbați atitudinea, comportamentul sau planificarea. Această conjuncție chiar vă roagă să fiți mai înțelepți, ba mai mult, vă cere să lăsați optimismul deșănțat la o parte și să fiți cât mai maturi, să folosiți experiența de viață. Vreau să vă readuc aminte că se apropie conjuncția Jupiter-Uranus din casa a 10a și s-ar putea ca zilele următoare cu atât de mult marcaj în casa a 12a, să vă oblige să faceți un pas înainte, să vă schimbați locul de muncă, să vă mutați, să plecați din țară, să vă redefiniți viața.

Gemeni

Mercur retrograd este implicat atât în eclipsa de mâine cât și în conjuncția cu soarele, dar între aceste evenimente avem conjuncția Marte-Saturn care se petrece la voi în casa a 10a. S-ar putea ca relațiile voastre cu autoritățile să fie mai împotmolite, frustrări, nerăbdare. Poate șefii au o anumită conduită față de voi și nu vă convine. Vreți să fiți mai luați în seamă, să fiți văzuți. Astrele vă invită zilele următoare să vedeți jumătatea plină a paharului, nu cea goală, pentru că totuși în casa a 11a aveți marcaj nemaipomenit, adică susținere din plin. În curând Jupiter o să iasă din casa a 12a, poate că sănătatea nu a fost cea mai plăcută, poate că oboseala vă dă târcoale în ultimul timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel