Horoscop săptămânal. Zodiile care se vor certa cu toată lumea. Daniela Simulescu: Evitați luptele pentru putere!
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Previziuni astrale. Săptămâna 10-16 iunie va fi marcată de intrarea lui Marte în Taur. 

Astăzi, Marte intră în semnul Taurului, unde va rămâne până pe 20 iulie. Atunci când vorbim despre Marte în astrologie avem în vedere masculinitatea, lupta, energia, furia și motivația. Arhetipul Taurului se referă în primul și primul rând la stabilitate. După care amintim de siguranță, resurse, roade. 

Pe întreaga durată a acestui tranzit ne vom lupta pentru resurse, pentru a avea și pentru a ne conduce viața după propriul ritm. Ce-i drept, vom fi mai înceți și metodici, dar și încăpățânați. 

Marți, 11 iunie, Marte va face un careu cu Pluto din Vărsător. Motiv astrologic de harță. 

Patru zodii vor participa la diverse lupte de putere în toate domeniile vieții. 

Taur/Ascendent în Taur

Vei uita total de complezență! Oamenii din jur te irită și îți declanșează tot felul de stări. Vei simți nevoia de a te bate pentru absolut orice. Chiar și pentru chestiile inutile. Nu ai răbdare și îi grăbești și pe cei din jurul tău. Și pentru toate aceste motive vei ajunge să fii de temut și evitat. 

Leu/Ascendent în Leu

Știi vorba aceea “Ți s-a urât cu binele“? Ei bine, va fi laitmotivul săptămânii ce urmează. Mai ales în carieră. Ai impresia că dacă nu te cerți cu șefii sau colegii, dacă nu le arăți în mod forțat cât de dedicat tu, nu vei primi deloc validare! 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Comportamentul tău pasiv-agresiv îl va scoate din sărite pe partener! Nu ești deloc asumat și vrei să nu se vadă asta. Așa că alegi să te victimizezi crezând că partenerul te va crede. Însă vei avea surprize neplăcute! Stai departe de a lua decizii pripite. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În familie, pot apărea numeroase scandaluri. Și ți se pare că este datoria ta să le rezolvi. Însă cei dragi vor considera că este un afront comportamentul tău. S-ar putea să apară și situații conflictuale cu vecinii.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel