Horoscop săptămânal: Ce se întâmplă în 6, 8, 10 și 11 februarie. ”După un început de an bulversant, toate astrele ne pregătesc pentru luna martie”
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 05 feb 2023, 18:31
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Iată ce urmează, din punct de vedere astrologic, în săptămâna 6 - 12 februarie. 

”Luni, 6 februarie, avem un sextil între Mercur și Neptun, un aspect foarte bun pentru inspirație, pentru imaginație, pentru dizolvarea unor gânduri foarte fixiste, foarte încăpățânate, foarte reci, foarte dure, pentru că Mercur e în Capricorn, dar primește aspecte bune de la Neptun în Pești și primește puțină blândețe.

Pe 8 februarie, Venus face un sextil cu Uranus. Cei care aveți nevoie de un pic de noutate, de diversitate în cadrul relației, e un moment foarte bun.

Pe 10 februarie, avem un aspect destul de important, o conjuncție între Mercur și Pluto în semnul Capricornului, o conjuncție foarte grea, dură pentru că ale noastre cuvinte pot atârna într-un mare fel, ne pot răni. Aveți grijă, pentru că Mercur în Capricorn e foarte interiorizat, e foarte exigent, dar cu propria persoană. Când Mercur se întâlnește cu Pluto, cuvintele transformă totul de la rădăcină. E ca și cum ați avea o portavoce interioară care amplifică orice gând. Îl auziți în mintea voastră și chiar rămâneți uimiți de cât de răi puteți să fiți cu propria persoană, cât de duri, cât de exigenți. Totuși, o conjuncție Mercur - Pluto, mai ales în semnul Capricornului, are și o parte bună, pentru că ne ajută să ne focusăm.

Pe 11 februarie, Mercur iese din Capricorn și intră în Vărsător. Pe 29 decembrie și-a început retrogradarea în semnul Capricornului, a terminat-o pe 18 ianuarie, dar a stat acolo până în 11 februarie. Cu Mercur în Vărsător, vom fi mai sociabili, mai toleranți, mai logici. În plus, cu Mercur în Vărsător, tot timpul ne ducem cu un pas înainte, despre cum ar fi să... Mercur în Vărsător spune ce poți să faci, ce poți să schimbi, ceea ce este un lucru bun, după un început de an bulversant. Toate astrele ne pregătesc pentru luna martie” spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Vezi previziunile pentru fiecare zodie în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?