Horoscop, sâmbătă, 9 noiembrie 2019
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Săgetătorii sunt răsfățații zilei astăzi
Săgetătorii sunt răsfățații zilei astăzi
Horoscop. Balanțele se  plâng că nimănui nu le pasă de ei și că nu mai suportă să nu fie băgați în seamă în anumite momente.

Berbec

Debordezi de energie și vrei să faci tot felul de lucruri. Există și riscul de a fi prea impulsiv pentru gusturile celor apropiați. Îți recomand să faci sport astăzi.

Taur

Nu încerca să controlezi nimic pentru că nu vei reuși. De aceea, cel mai bine ar fi să lași lucrurile să se întâmple de la sine, iar tu să le optimizezi.

Gemeni

Prietenii vor comenta mult și bine atunci când vei dori să iei o decizie referitoare la cum vă veți petrece sfârșitul de săptămână. Dacă nu le convine, să vină ei cu idei mai bune.

Rac

Te vei impune ușor în fața partenerului sau a copiilor. Este nevoie de puțină organizare și le vei cere mai multă seriozitate și hărnicie chiar dacă este sâmbătă.

Leu

Trebuie să amâni multe planuri pentru că familia are nevoie de tine. Le vei reproșa celor apropiați că sunt egoiști și că se gândesc doar la ei, dar de fapt este invers.

Fecioară

Nu pleca la cumpărături fără o listă fiindcă vei fi tentat să cheltuiești aiurea. Ești chibzuit de obicei, dar azi ai chef să arunci banii pe nimicuri pe care nu le vei folosi.

Balanță

Te vei plânge că nimănui nu îi pasă de tine și că nu mai suporți să nu fii băgat în seamă în anumite momente. Încearcă să nu devii răutăcios sau răzbunător din cauza unor fleacuri.

Scorpion

Un plan mai vechi începe să prindă contur, fapt ce te înveselește și îți oferă mai multă încredere. Te vei revedea cu o persoană la care ții foarte mult.

Săgetător

Ești răsfățatul zilei. Nu depui foarte mult efort, cei dragi se asigură că nu îți lipsește nimic și vor să te bucure. Nu se întâmplă degeaba asta, și tu la rândul tău ai fost generos cu ei la un moment dat.

Capricorn

Vei dori să lenevești cât e ziua de lungă. Stai în pat, te uiți la seriale și mănânci dulciuri. Pur și simplu vrei să îți încarci bateriille pentru săptămâna viitoare.

Vărsător

Te prinde febra pregătirilor pentru mai multe evenimente și revederi. Încă de la primele ore ale dimineții ești foarte vrednic. Mercur retrograd poate aduce întârzieri dacă ai drumuri de făcut.

Pești

Ți se solicită ajutorul sau vrei pur și simplu să fii generos, nu doar cu persoanele străine nevoiașe, ci și cu partenerul sau unele rude. Poți face asta, însă cu limită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel