Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 9 aprilie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilei.
Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilei.
Horoscop zilnic. Mercur se apropie de un careu cu Pluto. 

Deși se perfectează mâine, careul dintre Mercur și Pluto se va simți destul de puternic și astăzi. Un asemenea aspect aduce multe tensiuni interioare. Mercur vrea să spună pe șleau totul, dar Pluto vrea să îl saboteze. Și uite așa, unii dintre noi se vor resimți atacați și vor aborda o atitudine defensivă, una de victimă. Ideile lor vor fi combătute, dar nu trebuie să renunțe la ele doar pentru că oamenii din jur au alte opinii. Luna tranzitează toată ziua semnul Racului. 

Berbec

Nu este o zi bună pentru negocieri, nici măcar pentru cele referitoare la treburile gospodărești. Vei întâlni furie peste tot. 

Taur

Vei da curs multor informații înșelătoare. Astrele îți recomandă să faci tot posibilul să verifici orice sursă înainte de a lua decizii. 

Gemeni

Îi lași pe apropiați să decidă și pentru tine, după care te vei simți neîndreptățit. Cumva, îți este destul de greu să spui ce vrei. 

Rac

Tu încerci să menții o atmosferă caldă în sânul familiei, dar vor apărea discuții contradictorii care vor îi vor irita pe toți. 

Leu

Inițiative vor fi din partea ta, dar energie să le susții deloc. Astrele îți recomandă să prioritizezi odihna și relaxarea astăzi. 

Fecioară

Mercur este agitat, deci și tu. Vei avea senzația permanentă că trebuie să faci ceva. De parcă există riscul să pierzi, dar nu știe nimeni ce. 

Balanță

Partenerul te scoate din sărite deși nu face nimic special. Pur și simplu, nu îți convin ție anumite situații. Dar unele din trecut. 

Scorpion

Treburile casei vor fi o corvoadă pentru tine. Trebuie să împaci dorințele tuturor și să te ții și de planurile tale mai vechi. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să te ții de lucrurile cele mai simple, de obiceiurile care nu solicită de obicei mult timp și energie. 

Capricorn

Un membru al familiei te irită cu ale sale opinii. Încerci să îl ignori, dar pur și simplu nu vei putea. Și există riscul să izbucnești o ceartă. 

Vărsător

Te vei plictisi repede de orice. Atâta timp cât nu alergi după mai mulți iepuri în același timp, astrele chiar sprijină schimbările. 

Pești

S-ar putea să regreți o cheltuială mai ales dacă o vei face în urma unui impuls. Roagă-i pe cei dragi să te sfătuiască. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel