Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 8 aprilie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Luna se află în semnul Scorpionului. 

Weekendul acesta este marcat de tranzitul Lunii în semnul Scorpionului. Noi vom dori să fim mai extrovertiți datorită viitoarei conjuncții Soare-Jupiter, însă pe de altă parte unele nesiguranțe și temeri mai vechi ne vor bântui. Nu vom avea încredere totală în oamenii din jurul nostru, deși aceștia nu au făcut cine știe ce. Pur și simplu vom suferi de scenarită. 

Berbec

Astrele te invită să vezi partea plină a paharului indiferent de ce s-ar întâmpla în viața ta. Și să nu fii foarte sperios. 

Taur

Partenerul este nesigur și orice ai face, nu vei reuși să îl liniștești. Singurul lucru care te va ajuta este să nu te contaminezi și tu. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să începi de pe acum să te ocupi de pregătirile pentru sărbători. Asta până când nu vom simți din plin viitoarea retrogradare a lui Mercur. 

Rac

Vrei să te ai bine cu toată lumea. Și bineînțeles, că le vei face pe plac apropiaților. Dar atenție la ce așteptări îți creezi. 

Leu

Ar fi bine să îți împarți ziua în două. Să petreci timp cu prietenii sau să călătorești. Dar și să aloci timp special odihnei. 

Fecioară

S-ar putea să dai de tot felul de încurcături. Care se vor rezolva cu siguranță, mai ales dacă vei avea încredere în tine și răbdare. 

Balanță

Nevoile celorlalți te depășeșc. Vei uita de ale tale și vei încerca să îi ajuți. Dar culmea este că nu vei rezolva nimic dacă vei uita de tine. 

Scorpion

Ești împânzit de o mulțime de emoții. Din fericire ai multe treburi de făcut, așa că vei face în așa fel încât să le ignori total. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să depui mai mult efort pentru funcționarea eficientă a parteneriatelor. Ai mari șanse de reușită. 

Capricorn

Te agită oamenii din jurul tău. Dar reușești, nici tu nu știi cum, să împaci și capra și varza. Să îi asculți, dar și să te menajezi. 

Vărsător

Cel mai bine ar fi să eviți situațiile stresante. Adică nu ai nevoie de probleme suplimentare. Le ai deja pe ale tale. 

Pești

Te minunezi și tu de cât de schimbători sunt oamenii. De aceea ar fi bine să nu pariezi pe nimeni și nimic până nu ai argumente serioase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel