Horoscop, sâmbătă, 6 august 2022
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 05 aug 2022, 19:12
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Ne apropiem de un trigon Venus-Neptun. 

Apropierea de careul Marte-Saturn se va resimți serios. De altfel, astăzi se formează pe cer o cruce pe semne fixe. Ceea ce înseamnă că dacă nu avem presiune atmosferică ridicată, cu siguranță vom avea presiunea interioară la cote uimitoare. Dar este important să trăim aici și acum, și nu în trecut sau în viitor. 

Berbec

Nu prea ești în apele tale. Chiar dacă la suprafață pare că nu ai nicio problemă, s-ar putea să nu te simți foarte dornic de propunerile prietenilor. 

Taur

G Ad:

Va trebui să negociezi cu partenerul pentru absolut orice. Și bineînțeles că vei consuma multă energie. Nu contează cine câștigă. 

Gemeni

Acceptă-le propunerile prietenilor de petrecere a timpului, dar astrele îți recomandă să nu te implici mult în problemele acestora. 

Rac

Emoțiile tale sunt într-un carusel. Când ești blând și emotiv, când rece și aricios. Ar fi bine să îți dai seama ce te deranjează cu adevărat. 

Leu

Te vei simți marginalizat, însă fără niciun motiv serios. Bineînțeles că vei oferi unele argumente care ascund, de fapt, multe frici. 

Fecioară

Drumurile vor fi pline de încurcături. Chiar și cele mai scurte, de până la magazin sau înapoi. Este important să nu te pierzi cu firea din nimic. 

Balanță

Venus se apropie de un trigon cu Neptun. Vei căuta soluții pentru a rămâne cât mai detașat în momentele provocatoare ale zilei. 

Scorpion

Partenerul are o zi mai grea, nu îi convine nimic. Și tu nu ai timp să îi ții isonul. Așa că vor apărea mici disensiuni între voi. 

Săgetător

Nu prea ești de acord să te ocupi de unele treburi gospodărești. Te simți neîndreptățit. Dar nici nu vei avea câștig de cauză. 

Capricorn

Vei fi luat pe sus de evenimentele zilei și nu vei avea timp să reacționezi. De altfel, nici nu este recomandabil să te împotrivești. 

Vărsător

Familia, partenerul, prietenii. Toți te provoacă. Acest lucru ar trebui să îți dea de gândit și să încerci să pui unele limite. 

Pești

S-ar putea să dai prea multă putere unor cuvinte aparent nesemnificative venite din partea celor dragi. Deci evită certurile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro