Urmărește emisiunea live
Horoscop, sâmbătă, 30 iulie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Mercur se apropie de o opoziție cu Saturn. 

Nici nu scapă bine din “ghearele” lui Uranus că se și pregătește să facă o opoziție cu Saturn. Vorbesc despre Mercur. Deci tot ce ține de comunicare, gândire și transport va cunoaște destule momente provocatoare. Luna va tranzita semnul Fecioarei, fapt ce ne poate ajuta să ne ocupăm cu drag și spor de toate treburile gospodărești. 

Berbec

Nu este cea mai bună zi în care să te lauzi! Astrele îți recomandă, de asemenea, să eviți discuțiile cu persoanele destul de sadice. 

Taur

Discuțiile cu familia parcă sunt ba dinte-o comedie, ba dintr-o tragedie. Cert este că nu le poți opri, deci nu te da peste cap din cauza lor. 

Gemeni

Mercur este afectat, deci și starea ta este predispusă unor momente mai neplăcute. Dar atenție că este vorba de ce simți tu, nu de ce este în exterior. 

Rac

Cu Venus în semnul tău ai toate instrumentele necesare să îți planifici weekendul după placul tău. Cu riscul unor cheltuieli. 

Leu

Nici gând de diplomație astăzi! Nu ești dispus să faci concesii sau să comunici pe placul altora. Pur și simplu nu ai energie în acest sens. 

Fecioară

Ești plin de frici. Dar vezi să nu fie cauzate de unele evenimente trecute. Ca dacă e așa, nu au nicio relevanță aici și acum. 

Balanță

Te confrunți cu schimbări de planuri pe ultima sută de metri și nu ai niciun cuvânt de spus. Va trebui să le accepți.

Scorpion

Vei disprețui orice persoană cu aere de șef din jurul tău. Nu suporți spiritul autoritar nici măcar printre oamenii cei mai dragi din viața ta. 

Săgetător

Drumurile pe care le vei face vor fi însoțite de peripeții. Nu le poți evita, dar poți aborda atitudinea corectă încât să nu te lași prea afectat. 

Capricorn

Poți petrece o zi minunată în compania persoanei iubite! Iar cei singuri se pot răsfăța așa cum și-ar dori să o facă viitorii parteneri. 

Vărsător

În relația cu partenerul vor fi suișuri și coborâșuri. Acum vă certați, acum vă împacați. Important este să nu puneți la suflet. 

Pești

Astrele îți recomandă să nu te bazezi deloc pe alții atunci când întocmești lista cu treburile gospodărești. E mai bine pentru tine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel