Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 3 august 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Mercur se apropie de retrogradarea în Fecioară. 

Venus se rupe de careul cu Uranus, iar Mercur ne va surprinde serios din cauza staționării. Retrogradarea lui începe luni, dar noi simțim deja unele efecte. În prima parte a zilei, Luna mai tranzitează semnul Racului, după care își va face intrarea în cel al Leului. 

Berbec/Ascendent în Berbec

În prima parte a zilei vei fi mai leneș, rezistent la schimbare și reticent la propunerile prietenilor. Dar spre seara, cu siguranță, îți vei recăpăta cheful de distracție și voie bună. 

Taur/Ascendent în Taur

Scapi de tensiunea dintre Venus și Uranus, deci te vei înțelege mai bine cu membrii familiei. Gospodăria chiar are nevoie de atenția ta astăzi. Poate cumperi un accesoriu. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Atmosfera din sânul familiei nu este una pe placul tău. Oamenii dragi se contrazic, se ceartă, dar nimeni nu este dispus să caute o soluție. Stai departe de cuvinte pompoase și de un ton tendențios. 

Rac/Ascendent în Rac

Cu Luna în semnul tău, prima jumătate a zilei s-a putea să te găsească mai moleșit, copleșit de emoții și anxios. Nu face promisiuni mărețe și nu forța pe nimeni să ia decizii!

Leu/Ascendent în Leu

Va fi una dintre acele zile în care îți faci prea multe griji și degeaba. Astrele îți recomandă să fii mai atent la persoanele pe care le lași să te influențeze. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur este staționar în semnul tău. Deci este cazul să acorzi atenție suplimentară oricărei decizii. Este posibil să tot revii asupra unor subiecte pe care le considerai încheiate.  

Balanță/Ascendent în Balanță

Te poți baza pe prieteni, însă nu pe toți și nu neapărat pe cei de la care ai așteptări mari. Poate este cazul să devii mai flexibil și să acorzi și altora credit. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Multe dintre planuri îți vor fi date peste cap. Bineînțeles, că această situație te stresează. Dar, trebuie să știi, că astfel vei descoperi unele greșeli care trebuie corectate. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Atitudinea ta de acasă, din sânul familiei, trebuie să fie diferită de cea de la serviciu. Încearcă să nu fii prea autoritar cu oamenii dragi, să nu le dai ordine pentru că se vor supăra. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Partenerul are nevoie de resursele tale. Și ai face bine să negociezi cu acesta astfel încât să nu apără tot felul de neînțelegeri pe urmă. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Astrele îți recomandă să îți păstrezi energia pentru lucruri importante, nu pentru nimicuri. Și ar trebui să ții cont de asta și pe plan financiar. 

Pești/Ascendent în Pești

Mercur va retrograda în casa relațiilor. Așa că așteaptă-te, încă de pe acum, de la tot felul de discuții controversate cu partenerul. Chiar aveți nevoie să reluați un subiect. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel