Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 29 octombrie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur intră în semnul Scorpionului. 

Iată că și Mercur se alătură Soarelui și lui Venus în semnul Scorpionului. Tranzitul lui prin acest semn ne va face destul de suspicioși, dornici să căutăm adevărul prin propriile metode, dar și predispuși la a crede diverse teorii și dezinformări. Mâine, Marte își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor. 

Berbec

Astrele îți recomandă să nu te implici în proiecte prea serioase astăzi. Ci să lași ziua să treacă de la sine. 

Taur

Vor apărea tot felul de cheltuieli și îți vei simți bugetul amenințat. Ai face bine să faci pace cu partenerul dacă sunt probleme. 

Gemeni

Schimbarea lui Mercur te face mai conștiincios, mai dornic să îți gestionezi stresul. Chiar îți face bine să te ocupi de treburile gospodărești. 

Rac

Este una dintre acele zile în care chiar nu știi ce să alegi. Încerci să discuți cu apropiații, dar nici ei nu te pot ajuta. 

Leu

Orice plimbare făcută astăzi va fi plină de revelații sau regrete. Pot apărea noi subiecte importante de discutat cu familia. 

Fecioară

Reușești să te adaptezi cu ușurință de la situație la situație. Vei fi cel care va reuși să reziste în momentele cele mai stresante. 

Balanță

Ieșirea lui Mercur din semnul tău îți lasă spațiu și pentru emoții, nu doar pentru gânduri. Vei fi destul de nehotărât la cumpărături. 

Scorpion

Intrarea lui Mercur în semnul tău îți va da apă la moară serios. Ideile tale sunt bune, dar trebuie să ai grijă la modul în care le comunici. 

Săgetător

Marte se pregătește să retrogradeze în casa relațiilor. Fă tot posibilul să nu lași ziua să treacă fără a mai rezolva din probleme. 

Capricorn

Vei fi mai sociabil, dar asta nu înseamnă că te vei implica în discuțiile superficiale ale prietenilor. Nu neglija treburile gospodărești!

Vărsător

Vei fi mai preocupat de chestiunile profesionale decât de cele personale. Și chiar vei discuta despre acestea non-stop. 

Pești

Plimbările alături de oamenii dragi îți vor face mult bine. Plus că s-ar putea să înveți o mulțime de informații folositoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel