Horoscop, sâmbătă, 29 iunie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Saturn își începe retrogradarea. 

Saturn, planeta maturizării și a disciplinei, își începe retrogradarea în Pești. Și va rămâne astfel până pe 15 noiembrie. Pe cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) îi așteaptă o perioadă de răzgândiri, amânări dar și revelații mai mult sau mai puțin plăcute. Vor învăța din nou că este o mare diferență între ce visează ei și realitatea pură. 

Berbec

Astrele te invită să fii mai serios atunci când este vorba de sănătatea ta sau de a altora. Vei cere mai multă independență în relații. 

Taur

Timpul nu va fi aliatul tău în aceste zile. Trebuie să te aștepți la tot soiul de întârzieri, dar și schimbări de planuri. 

Gemeni

Apar provocări și limitări pe plan profesional. Iar acasă, va trebui să preiei responsabilitatea unor situații de care ai tot fugit. 

Rac

Rudele îți dau bătăi de cap și trebuie să depui eforturi serioase pentru a te înțelege cu acestea. Fii mai atent la planificarea călătoriilor!

Leu

Reapar unele griji financiare. Dar nu este cazul să te sperii prea mult, ci doar să ai în vedere că nu vei mai avea sprijin de la alții. 

Fecioară

Retrogradarea lui Saturn va aduce numeroase teste în relațiile personale. Cumva nu mai simți entuziasmul de dinainte față de partener. 

Balanță

Treburile gospodărești vor fi destul de copleșitoare. Epuizarea ta nu trebuie trecută cu vederea. Ai nevoie de odihnă după. 

Scorpion

Tot aștepți ca oamenii apropiați să se poarte într-un fel cu tine. Însă nu se va întâmpla astfel și vei fi destul de supărat. 

Săgetător

Familia este principalul factor de stres. Ai impresia că din cauza ei nu te poți ocupa de unele proiecte personale. 

Capricorn

Saturn este guvernatorul tău, iar retrogradarea lui te va ajuta să împaci emoțiile cu partea ta destul de logică și pragmatică. 

Vărsător

Saturn va retrograda în casa banilor. Deci va trebui să îți schimbi atitudinea față de aceștia. Astrele îți recomandă să fii mai chibzuit. 

Pești

Saturn retrogradează în semnul tău. Vei simți nevoia de a te lua mai mult în serios. Astfel vei îndepărta unii oameni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel