Horoscop, sâmbătă, 27 mai 2023
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Astăzi avem o conjuncție între Jupiter și Nodul Nord. 

Pe 27 mai, avem o conjuncție între Jupiter și Nodul Nord din semnul Taurului. Este ca și cum Jupiter îi oferă binecuvântarea Nodului Nord înainte de schimbarea de pe 12 iulie. De altfel putem interpreta acest aspect și prin prisma Nodului Sud din Scorpion. V-aș invita să vă gândiți la ultimele crize și schimbări financiare, atât pe plan mondial, dar și pe cel personal, mai ales începând din februarie 2022 și până acum. Cu siguranță, au fost numeroase situații memorabile. 

Berbec

O zi bună pentru a-ți face planuri din punct de vedere financiar. Momentan, le poți scrie. Și gândește-te și la economii. 

Taur

Astăzi trebuie să vezi doar jumătatea plină a paharului. Astfel, Universul te va sprijini și mai mult când vei dori ceva. 

Gemeni

Intuiția este de mare ajutor. Și cum Soarele din semnul tău se apropie de un careu cu Saturn, vei resimți o mare oboseală. 

Rac

Spune-mi cu cine umbli ca să îți spun cine ești! Oamenii din jurul tău sunt importanți, așa că ar trebui să acorzi mai multă atenție acestui aspect. 

Leu

Vei fi preocupat permanent de a le demonstra ceva celor din jur. Doar că ei sunt preocupați cu altele, nu cu ce vrei tu. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să faci o călătorie, să te plimbi sau să înveți ceva nou. Ai nevoie de expansiune într-un domeniu al vieții. 

Balanță

Chestiunile financiare îți dau de gândit serios. Doar că ai nevoie de o discuție serioasă despre acest subiect cu partenerul sau cu familia. 

Scorpion

Astrele îți oferă aspecte favorabile pentru a îmunătăți relația de cuplu. Dar este nevoie de efort, nu doar de așteptări. 

Săgetător

Astăzi te va lovi hărnicia! Nu vei avea chef de nicio pauză. Ești pus pe fapte mari! Vei termina repede treburile gospodărești. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să te distrez din plin. Să petreci timp de calitate cu copiii, să te ocupi de pasiunile tale sau să creezi ceva. 

Vărsător

O zi foarte bună pentru curățenie, la propriu și la figurat. Sigur vei găsi un colț din casă sau din grădină pe care vei dori să îl amenajezi. 

Pești

Ai vorbele la tine astăzi! Este ziua cea mai bună pentru a îi convinge pe cei dragi de puterea ideilor tale. Emani multă încredere. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel