Horoscop, sâmbătă, 27 ianuarie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur face o conjuncție cu Marte. 

Mercur face conjuncție cu Marte în semnul Capricornului. Mercur se ocupă de comunicare, de idei, de gesturi. Marte este reprezentantul luptei, al agresivității, al energiei. Cu alte cuvinte, vor exista câteva riscuri, atât la nivel individual, cât și mondial. Conjuncția Mercur-Marte este bună pentru a lua decizii, pentru a găsi soluții instante sau pentru studiu/examene. Dar pe plan personal poate fi o mare problemă. Micile neînțelegeri se pot transforma în ceva greu de controlat. 

Berbec

Astrele îți recomandă să eviți tonul autoritar cu oamenii dragi. La serviciu ai nevoie de acesta, însă acasă nu. 

Taur

S-ar putea să ai parte de surprize neașteptate atunci când ai un drum de făcut. Evită cât poți tu discuțiile despre cine are dreptate. 

Gemeni

Zona financiară poate avea de suferit zilele acestea. Dacă ai putea sta departe de cheltuielile inutile, ar fi perfect!

Rac

Discuțiile cu partenerul vor fi destul de tensionate. Agitația dintre voi nu va dispărea așa repede. Încearcă să nu îl jignești. 

Leu

Graba strică treaba! Astrele îți recomandă să stabilești de la început lista de sarcini pentru fiecare membru al familiei. 

Fecioară

Comunicarea va avea de suferit, mai ales când este vorba de discuțiile cu copiii, indiferent de vârsta lor. 

Balanță

Apar tensiuni în sânul familiei. Și este posibil să apară jigniri, reproșuri și replici destul de acide. Încearcă să nu stai mult în stres. 

Scorpion

Mentalul tău va fi destul de alert. Ai destule frici și nu știi cum să le gestionezi. Poate stai de vorbă cu o persoană dragă despre asta. 

Săgetător

Conjuncția Mercur-Marte poate fi responsabilă pentru unele pierderi financiare. Și asta din cauza nerăbdării tale. 

Capricorn

Când Mercur și Marte se întâlnesc în semnul tău, ai cuvintele la tine, dar ești si destul de stresa(n)t. Ai nevoie de odihnă. 

Vărsător

Trecutul te va bântui. Astrele îți recomandă să faci tot posibilul să stai departe de persoanele instabile din punct de vedere emoțional. 

Pești

Ai un program foarte încărcat astăzi. Și bineînțeles, foarte puțin timp la dispoziție. Vei intra puțin în panică, dar te vei descurca până la urmă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel