Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 26 august 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Opoziție Soare-Saturn. 

Sâmbătă avem o opoziție Soare-Saturn. Testul timpului. Ne vom întâlni cu mai multe situații, mai ales din domeniul muncii sau al sănătății, în care vor apărea amânări, anulări, neînțelegeri. Și bineînțeles, va apărea oboseala pe toate planurile, mai ales dacă îl punem la socoteală și pe Mercur retrograd. Cumva, vitalitatea va avea de suferit. Și este clar că vom fi obligați să facem o prioritizare mai dură.

Berbec

Astrele îți recomandă să nu tragi de tine. Ai nevoie de odihnă. Deci, dacă ai putea să amâni unele proiecte, ar fi minunat!

Taur

Copiii îți vor da mari bătăi de cap. Contează foarte mult să ai atitudinea potrivită față de ei. Încearcă să nu iei nimic personal. 

Gemeni

Discuțiile cu familia te vor obosi. S-ar putea să ai parte de unele probleme legate de imobilul în care locuiești. 

Rac

Cu greu ți se scot cuvintele. Ești foarte tăcut și greu de înțeles. Și s-ar putea să fii și mai tranșant. 

Leu

Bugetul tău va avea de suferit. Tu ai vrea să fii mai chibzuit, însă vor apărea unele situații care te vor obliga să cheltuiești. 

Fecioară

Oboseala își va spune cuvântul. Și cumva și apropiații reușeșc să te scurgă de orice urmă de energie pe care ai mai avea-o. 

Balanță

Astrele îți recomandă să fii mai retras. Să stai în banca ta. Să nu te implici în probleme apropiaților. Nu este o zi bună pentru sacrificiu. 

Scorpion

Vei avea așteptări mari de la ceilalți. Ca și cum ei ar fi responsabili de fericirea ta. Când, de fapt, doar de tine ține acest aspect!

Săgetător

Familia te va face să te simți inferior. Ai face bine să nu te cerți cu nicio rudă. Și nici să îți asumi vreo problemă care nu a depins de tine. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să ai foarte mare grijă la drumurile pe care le vei face. Dar și la discuțiile cu oamenii cei mai apropiați. 

Vărsător

Nu te baza pe nimeni altcineva în afară de tine! Nu este ziua potrivită pentru a aștepta resurse și atenție de la apropiați. 

Pești

Partenerul trece prin probleme. Și tu ai nevoie să fii puternic să îl înțelegi și ajuți. Te va ajunge cu siguranță oboseala. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel