Horoscop, sâmbătă, 25 mai 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Jupiter va intra mâine în Taur. 

Luna se află tot în Săgetător, iar Jupiter petrece ultima zi în Taur, semn în care a intrat în mai 2023. O parte din noi vrea diversitate și schimbare, iar cealaltă vrea stabilitate. 

Berbec

Putem spune că astrele ți-au pregătit o zi pe placul tău. Deci tot ce ai tu de făcut este să te bucuri și să vezi jumătatea plină a paharului. 

Taur

Jupiter se pregătește să iasă din semnul tău. Ai putea să-i faci astăzi pe plac prin a fi generos cu tine în primul și primul rând. 

Gemeni

Venus a intrat deja în semnul tău, urmează și Jupiter. Este o zi potrivită pentru a fi mai conștient de propria valoare. 

Rac

Trebuie să accepți că nu poți controla chiar totul. Acceptarea te va ajuta să treci mult mai ușor peste unele evenimente. 

Leu

Astrele îți recomandă să te înconjori de mulți oameni, prietenii vechi sau, de ce nu, noi cunoștințe. Vei fi destul de sociabil. 

Fecioară

Vei fi foarte preocupat de bunăstarea celor dragi. Dar nu este cazul să te contaminezi cu problemele lor.

Balanță

Încearcă să nu faci ravagii în bugetul familiei. Ai nevoie de răbdare și de un strop de înțelepciune. 

Scorpion

Astrele te invită să lași critica atunci când este vorba de persoana iubită. Poate reușești să te uiți la ea cu ochi mai blânzi. 

Săgetător

Luna se află în continuare în semnul tău. Emoțiile nu îți dau pace, dar nu este cazul să ne negi, ci să le procesezi. 

Capricorn

Nici nu contează că ai o zi liberă. Vei fi pus pe treabă acasă și nu vei lăsa pe nimeni să te ajute. Nu neglija deloc odihna!

Vărsător

Astrele îți recomandă să faci tot posibilul să te preocupi și de pasiunile tale. Nu lăsa ziua să treacă fără a te bucura precum un copil!

Pești

Este o zi cu mult spor, mai ales dacă ai în plan să te ocupi de gospodărie. Relația cu unii membri ai familiei se poate îmbunătăți. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel