Horoscop, sâmbătă, 24 august 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Taurului. 

Vă reamintim faptul că Mercur va deveni staționar în curând. După care își va relua mersul direct. Și că are darul ca, în ultimele zile de retrogradare, să provoace tot felul de încurcături. 

Adică blocaje, amânări și anulări. Se întâmplă ceva pe ultima sută de metri care să ne încurce planurile. Comunicarea va fi afectată. Tehnologia și transportul vor avea probleme. Cei cu Mercur retrograd în harta natală, mai ales în semn de foc, vor profita de această perioadă.

Berbec/Ascendent în Berbec

Careul dintre Venus și Marte îți va da impresia că le poți face pe toate. Și chiar vei face promisiuni în acest sens. După care îți vei da seama că nu ești robot. 

Taur/Ascendent în Taur

Luna este în semnul tău. Venus, guvernatoarea ta, face un careu cu Marte. Nu ai deloc stare, și acest fapt s-ar putea reflecta în modul în care vei cheltui. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nu te mulțumește nimic! Mai ales când este vorba de chestiunile familiei. Și chiar dacă au dreptate rudele, tu pur și simplu nu vrei să le faci pe plac. 

Rac/Ascendent în Rac

Vorbele costă enorm! Așa că ai grijă la ce declarații faci. Mai ales în discuțiile cu oamenii dragi. Astrele îți recomandă să fii atent la drumuri. 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur îți va opri retrogradarea în semnul tău, în curând. Dar, până atunci, vezi să nu creezi mai multe neînțelegeri decât este cazul. Încearcă să fii mai atent la detalii. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Astăzi nu suporți să ți se dea ordine deloc! Atitudinea ta se va schimba radical în preajma oamenilor care sunt autoritari cu tine, mai ales dacă nu au un motiv anume. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Nu este cea mai bună zi pentru a te implica în scandalurile altora. Chiar dacă ai cele mai bune intenții! Nu este treaba ta să împaci pe nimeni. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Este una dintre acele zile în care trebuie să îți protejezi viața intimă. Cu alte cuvinte, stai cât mai departe de indiscreții sau bârfe. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu ai nicio clipă de stabilitate! Relația cu partenerul va deveni destul de tensionată. Astrele îți recomandă să nu pui gaz pe foc, ci mai degrabă să atenuezi unele efecte. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Astăzi vei fi destul de pretențios. Și atent la orice detaliu. Astrele îți recomandă să înveți să faci compromisuri, în special când este vorba de persoanele apropiate. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Promisiunile trebuie onorate. Deci nu lăsa lenea să te facă să renunți la unele evenimente. Și fă tot posibilul să nu te victimizezi prea mult. 

Pești/Ascendent în Pești

Nu vei fi de acord cu unele propuneri ale partenerului. Dar nu ai ce face! Este una dintre acele zile în care nevoile lui primează. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel