Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 23 septembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Astăzi avem Echinocțiul de toamnă. 

Pe 23 septembrie, avem Echinocțiul de toamnă, adică ziua în care Soarele intră în Balanță, un semn cardinal. Trecem de la hărnicia și organizarea Fecioarei la nevoia de socializare și echilibru a Balanței. Acest eveniment va aduce lumina negocierilor, a dorinței de pace, dar și a indeciziei în viața noastră, până pe 23 octombrie. 

Berbec

Soarele se mută în casa relațiilor. Vei fi mai atent la nevoile celorlalți, dar vei aștepta, la rândul tău, mai multă validare din partea lor. 

Taur

Te va apuca hărnicia așa cum nu s-a mai întâmplat de mult! Vrei să te simți util, să îi ajuți pe apropiați și să faci casa lună. 

Gemeni

Schimbarea astrologică de astăzi te poartă către distracție și voie bună, Și de asemenea, către îmbunătățirea relației cu copiii. 

Rac

Va începe o perioadă de preocupări pentru familie. Nu este obligatoriu să se întâmple ceva anume. Ci pur și simplu ești mai prăpăstios. 

Leu

Nu îți vei găsi locul. De aceea, astrele te invită să nu stai prea mult în casă. Ci să te plimbi cât mai mult cu putință. 

Fecioară

Soarele se mută în zona financiară. Deci va trebui să acorzi mai multă atenție veniturilor și cheltuielilor. Sigur vei putea îmbunătăți ceva. 

Balanță

Soarele pășește în semnul tău. Vei avea mai multă energie și chef de a profita din plin de viață. Este nevoie să fii și mai sociabil. 

Scorpion

Vei intra într-o perioadă de hibernare. Știi că urmează unele decizii grele și pentru asta ai nevoie de baterii încărcate. 

Săgetător

Nu prea îți arde de muncă sau treburi gospodărești. După tine, ai sta doar în oraș, cu prietenii sau ai merge la evenimente. 

Capricorn

Vei face pe șeful oriunde te vei afla. Apropiații îți vor atrage atenția că nu este plăcut să îi tratezi cu superioritate. 

Vărsător

Timp de o lună, îți vei face numeroase obiective. Și vei învăța o mulțime de informații folositoare. Pe care va trebui să le pui în practică. 

Pești

Ai nevoie și de resursele celorlalți. Și nu va fi deloc ușor să le obții. Trebuie să înveți să negociezi și să faci compromisuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel