Horoscop, sâmbătă, 23 martie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Marte a intrat în Pești. 

Marte își începe tranzitul în semnul Peștilor, care va dura până pe 30 aprilie. Marte simbolizează luptătorul, războinicul, cel care ne duce cu gândul la impulsivitate, grabă, ciocnire, rupere. Marte reprezintă, totodată, și energia masculină. Peștii, ultimul semn al zodiacului, vorbesc despre milă, compasiune, vindecare spirituală, empatie, dar și dependență, iluzie și haos. 

Berbec

Astrele îți recomandă să mai faci un pas în spate din când în când. Vei avea nevoie să îți încarci bateriile. 

Taur

Schimbarea lui Marte poate veni cu o nevoie crescută de a socializa. De altfel, chiar ar fi bine să nu stai prea mult în casă. 

Gemeni

Va trebui să fii mai flexibil pentru că te vei confrunta cu situații în familie care nu vor avea rezolvare imediat. 

Rac

Marte va tranzita casa călătoriilor, deci începe o perioadă bună pentru a îți face planuri în acest sens. 

Leu

Astrele îți recomandă să fii mai atent și la ceea ce simți, nu doar la ce gândești. De asemenea, ar fi bine să nu fii prea cheltuitor.

Fecioară

Marte a intrat în casa relațiilor. Un tranzit care poate fi bun pentru activități cu partenerul, dar și pentru momente mai provocatoare. 

Balanță

Vei avea tendința de a te grăbi în absolut orice domeniu. Ține cont de faptul că nu vei rezolva nimic în acest mod. 

Scorpion

Schimbarea lui Marte, guvernatorul tău, de astăzi îți va prii de minune! Mai ales pe plan personal. Vei deveni mult mai romantic. 

Săgetător

Îți pierzi repede răbdarea în discuțiile cu familia. Și s-ar putea să provoci unele scandaluri. O perioadă bună pentru treburile gospodărești. 

Capricorn

O zi potrivită pentru a îmbina utilul cu practicul. Astrele îți recomandă să accepți și sfaturile sau propunerile celorlalți. 

Vărsător

S-ar putea să cheltuiești sume importante pe lucruri inutile. Cel mai bine ar fi să pleci la cumpărături doar cu o listă. 

Pești

Marte intră în semnul tău și aduce curaj, poftă de viață, dar și o doză crescută de furie. Astrele îți recomandă să fii foarte activ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel