Horoscop, sâmbătă, 23 iulie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Arhivă Foto
Arhivă Foto
Horoscop zilnic. Mercur face trigon cu Jupiter. 

Mercur din Leu face un trigon cu Jupiter din Berbec. O zi nemaipomenită pentru comunicare, idei geniale și optimism. Astrele ne încurajează să avem încredere în mintea noastră și să explorăm noi orizonturi. Venus se apropie de un careu cu Jupiter. 

Berbec

Vei reuși să comunici bine cu toată lumea. Și bineînțeles să îți exprimi dorințele. Primești de la astre o doză suplimentară de încredere.

Taur

Simțul tău obiectiv îi va ajuta pe cei dragi. S-ar putea să stingi un conflict, să ajuți rudele să se împace sau să le oferi încredere. 

Gemeni

Trigonul dintre Mercur și Jupiter te face expansiv, curios și dornic de cunoaștere. Cu siguranță vei găsi oamenii de la care să înveți lucruri noi. 

Rac

Ești bine aspectat din punct de vedere financiar. Poate afli de la o persoană apropiată de o super ofertă de care vei profita. 

Leu

Ceilalți te apreciază și te urmează. Cuvintele tale sunt foarte convingătoare și măgulitoare. Și chiar vei vorbi mult. 

Fecioară

Nu este cea mai bună zi pentru a-ți exprima părerile în mod deschis, ci mai degrabă pentru a observa și analiza cuvintele celorlalți. 

Balanță

Fă tot posibilul să nu te plictisești astăzi! Sigur găsești o persoană dragă care să îți propună mai multe planuri de petrecere a timpului. 

Scorpion

Cu puțin efort, reușești să termini repede treburile gospodărești. Contează că te ajută cei dragi. După care te vei ocupa de ce îți place cu adevărat. 

Săgetător

Discuțiile cu copiii te vor face să râzi din toată inima. Orice drum făcut astăzi te va bucura, deci nu prea sta în casă!

Capricorn

Astrele îți recomandă să nu ai așteptări mari de la nimeni, nici măcar de la tine. Mai bine trăiești clipa și iei totul așa cum vine. 

Vărsător

Partenerul face tot posibilul să nu se plictisească. Ar fi bine să îl urmezi, nu să încerci să îl schimbi. Veți petrece, astfel, clipe de neuitat. 

Pești

Nu pleca la cumpărături fără o listă pe care să o respecți! Că dacă nu, te vei trezi cu multe cheltuieli inutile. Și nu vei avea pe cine da vina. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel