Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 20 mai 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop zilnic. Marte intră în Leu. 

Marte intră în Leu, unde va sta până pe 10 iulie. Planeta acțiunii trece din semnul stabilității al Racului în cel al pasiunii și dramatismului, specific Leului. Creativitatea va fi la cote imense! Atunci când vom dori să obținem ceva, vom apela de fiecare dată la narcisism. De altfel, încrederea va fi arma cea mai de preț. Dar atenție, că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

Berbec

Marte este guvernatorul tău, iar schimbarea lui de astăzi te va ajuta enorm, dar te va și provoca pentru că vei fi mai radical. 

Taur

Cu siguranță, unele situații familiale nu îți vor conveni. Și vei deveni mai vocal ca altădată. Trebuie să înveți să gestionezi furia. 

Gemeni

Vei deveni precum un titirez. Vei dori să faci multe într-un timp scurt și dacă se poate, doar cum vrei tu. 

Rac

Finanțele tale sunt amenințate de intrarea lui Marte în casa banilor. Adică, vei și produce, dar vei avea și destule cheltuieli. 

Leu

Marte îți va tranzita semnul. Deci putem spune că urmează o perioadă foarte dinamică și creșterea nivelului de curaj. 

Fecioară

Începând de astăzi și pentru o perioadă bună, ar fi recomandabil să funcționezi după principiul “tac și fac“. Chiar vei avea numeroase reușite. 

Balanță

Marte agită spiritele în comunitatea din care faci parte. Cumva ai și tu idei care provoacă, dar ceilalți sunt mult mai activi. 

Scorpion

Marte va veni cu dorința de a conduce, dar și cu tentația de a opune rezistență oricărei forme de autoritate, acasă sau la serviciu. 

Săgetător

Marte tranzitează zona ta preferată: a credinței și a călătoriilor. Vei lupta pentru principiile tale și vei avea un dor de ducă uimitor. 

Capricorn

Nu îți băga nasul unde nu-ți fierbe oala! De asemenea, evită să faci telefonul fără fir sau să dai din casă detalii importante. 

Vărsător

Marte intră în casa relațiilor. Deci nu te aștepta la liniște și pace. Din contră! Atât tu, cât și partenerul veți fi puși pe harță permanent. 

Pești

Stresul provocat de treburile gospodărești și de către problemele de la serviciu te va epuiza. Fă-ți neapărat timp de odihnă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel