Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 2 septembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Careu Venus-Neptun. 

Un careu între Vesta din Gemeni și Neptun din Pești. Când avem un asemenea aspect, mai ales pe semne mutabile, s-ar putea să nu mai credem atât de mult în valorile noastre. Vom avea tendințe către escapism. Și ne va fi greu să ne facem o rutină. Spre finalul săptămânii, astrele vă recomandă să nu vă ocupați de proiecte îndrăznețe. 

Berbec

Îți va fi greu să te ții de un program stabil. Nici ideile nu ți le poți păstra prea mult. Astrele îți recomandă să nu te obosești. 

Taur

Venus se pregătește să își oprească retrogradare. Vei resimți multă instabilitate. Nu ezita în a cere ajutorul celorlalți!

Gemeni

Vei fi destul de influențabil. Din păcate, și de unii oameni străini, care nu contează cu adevărat. Încearcă să nu iei decizii. 

Rac

Este una dintre acele zile în care vrei să contezi cu adevărat. Să te pui pe primul loc, să renunți la ce nu îți convine. 

Leu

Vei fi tentat să faci unele compromisuri. Astrele îți recomandă să nu te grăbești. Să cântărești de mai multe ori situația. 

Fecioară

Vei avea tendința de a te opune persoanelor cu autoritate din viața ta. Nu vrei să faci ce ți se spune, vrei independență. 

Balanță

Venus va deveni directă în câteva zile. Vei observa că nu te vei mai putea baza pe unii prieteni. Nu este cazul să te superi pe ei.

Scorpion

Astrele îți recomandă să nu aduci probleme de la serviciu acasă. Ci să fii prezent și să te bucuri cu adevărat de familie. 

Săgetător

Partenerul este foarte confuz. Și din păcate, și tu începi să dai în spate în ceea ce privește o situație. Nu este o zi bună pentru promisiuni.

Capricorn

Astrele îți recomandă să fii mai atent la bugetul zilei. Ar fi bine să pleci la cumpărături cu o listă pe care să o respecți. 

Vărsător

Cum Venus își va opri retrogradarea în casa relațiilor, ar fi bine să nu iei decizii importante în acest sens. Ci să mai aștepți. 

Pești

Vei fi pus pe treabă astăzi! Dar treburile gospodărești te vor face să uiți de cei apropiați. Poate le acorzi și lor timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel