Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 2 decembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Sâmbătă avem un sextil între Mercur și Saturn. 

Pe 2 decembrie, Mercur, intrat recent în Capricorn, face un sextil cu Saturn din Pești. Acest aspect ne ajută să ne calculăm cuvintele. Mai ales când este vorba de a ne comunica emoțiile. Gândim, socotim și abia pe urmă vorbim sau scriem. 

Berbec

Calitatea zilei va depinde doar de nivelul de răbdare. Așa că dacă vrei o zi liniștită, încearcă să nu trag concluzii pripite. 

Taur

Orice plan ai avea, astrele te invită să fii sigur că beneficiezi de toate resursele necesare pentru a-l pune în aplicare. 

Gemeni

Vei avea impresia că oamenii importanți nu au încredere în tine, că se îndoiesc de calitățile tale și vei riposta. 

Rac

Partenerul are nevoie de mai mult timp pentru a accepta una dintre deciziile tale. De asemenea, puteți vorbi serios despre planurile de viitor. 

Leu

Vei întâmpina numeroase amânări, indiferent de ce ai face. De aceea, ar fi bine să fii pregătit din timp și să nu te plângi. 

Fecioară

Astrele vă invită să aveți în vedere propria bunăstare. În primul și primul rând. După care să vă ocupați de nevoile celorlalți. 

Balanță

Discuțiile deschise cu familie vor scoate la iveală numeroase soluții la problemele gospodăriei. Deci nu evita să vorbești cu aceia dragi. 

Scorpion

Partenerul va observa o răceală din partea ta. Și va fi curios, va dori să știe cauza. Dar tu vei comunica prea puțin. 

Săgetător

O zi bună pentru a fi mai atent la cheltuielile pe care le faci. S-ar putea ca unele să fie chiar inutile. Poate renunți la ele. 

Capricorn

Aspectul dintre Mercur și Saturn te ajută să iei decizii importante, pentru tine și cei dragi. Vei primi mai multe responsabilități. 

Vărsător

Încearcă să nu acoperi unele goluri interioare prin a cumpăra tot felul de lucruri inutile. Nu neglija odihna și somnul!

Pești

Unii prieteni ți se vor părea plictisitori. Așa că vei alege să îi eviți. Astrele îți recomandă să îți păstrezi, totuși, optimismul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel