Horoscop, sâmbătă, 19 noiembrie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Careu Marte-Neptun. 

Astăzi avem un careu între Marte retrograd din Gemeni și Neptun din Pești. Am atras atenția asupra acestui aspect de ceva timp. Totul va fi bruiat în jurul nostru. De la cuvinte și până la drumuri. Nu vă recomand să luați decizii importante! Vom înota într-un ocean al confuziei, riscul de dezinformare va fi destul de crescut. Multe dintre planuri se vor schimba și de aici vor apărea frustrări. 

Berbec 

Ești primul afectat de careul dintre Marte și Neptun. Îți vei pune o mulțime de întrebări inutile înainte de a face orice. 

Taur

Ești predispus să faci multe cheltuieli inutile. Deci ai face bine să ai o listă de cumpărături și un buget stabilit. 

Gemeni

Marte îți oferă energie și chef să te implici în multe activități, dar careul acestuia cu Neptun te va zăpăci destul. 

Rac

Este o zi bună să lași viața să se întâmple. Să nu încerci să forțezi nimic și să îi lași pe ceilalți să își facă numărul. 

Leu

Încearcă să nu te bazezi prea mult pe logica prietenilor. De asemenea, astrele îți recomandă să nu îți faci planuri serioase. 

Fecioară

Parcă nu te ascultă nimeni. Ți se pare că nu ești luat în serios și vei încerca să sabotezi unele activități. Cel mai bine ar fi să fii mai evitant. 

Balanță

S-ar putea ca orice drum făcut astăzi să fie plin de peripeții. Deci înhamă-te cu răbdare! Evită disputele cu partenerul. 

Scorpion

Te preocupă prea mult partea nevăzută a lucrurilor. Iar astăzi, intuiția ta s-ar putea să dea greș. Încearcă să nu îți pierzi controlul. 

Săgetător

Ești foarte suspicios, iar partenerul își va da seama. Este posibil să exagerezi unele trăiri și să respingi argumentele concrete. 

Capricorn

Încearcă să nu faci tu toate treburile gospodărești. Vei gestiona greu stresul și îți vei manifesta frustrările față de oamenii nevinovați. 

Vărsător

Pe lângă rutina obișnuită, astrele îți recomandă să îți rezervi timp și pentru pasiunile tale. Sau să mergi la film, la teatru, la un concert. 

Pești

Nici tu nu știi ce vrei! Să stai mai mult în casă, să stai mai mult pe afară. Vei pendula toată ziua între aceste două opțiuni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel