Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 19 august 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop zilnic. Luna va începe să tranziteze semnul Balanței. 

Ne apropiem ușor ușor de retrogradarea lui Mercur în semnul Fecioarei. Așa că, dacă aveți în plan chestiuni administrative, treburi gospodărești sau cumpărături serioase, să știți că s-ar putea să aveți parte de întârzieri, limitări și bineînțeles, multe frustrări. Important este respirați și să apelați la răbdare. 

Berbec

Unii dintre voi vor lenevi cât e ziua de lungă, alții nu vor avea timp nici să respire. În orice caz, stresul trebuie evitat. 

Taur

Venus se apropie de un careu cu Jupiter. Te vei trezi făcând promisiuni multiple de care știi că nu te poți ține cu adevărat. 

Gemeni

Discuțiile cu familia vor fi mai provocatoare ca niciodată. Nu încerca să găsești rezolvare astăzi pentru că va fi greu dacă nu imposibil. 

Rac

Vei încerca să faci pe mediatorul în discuțiile cu apropiații. Și va trece timp până îți vei da seama că nu este rolul tău. 

Leu

Analizezi prea mult orice posibilă cheltuială. Și tot ajungi să faci investiții nepotrivite. Poate este cazul să asculți sfaturile celorlalți. 

Fecioară

Zici multe și nu faci nimic. Îți este greu să materializezi dorințele. Astrele te invită să ceri ajutorul celor apropiați. 

Balanță

Te minunezi de multe gesturi și acțiuni ale celor apropiați. Dar nu este ziua cea mai bună pentru a-ți da cu părerea despre acestea. 

Scorpion

Vei face lucruri de care nu ai chef. Dar ai promis și nu mai poți da în spate. Astrele te invită să fii mai superficial. 

Săgetător

Nimeni din jurul tău nu este în stare să ia o decizie și obosești serios. Astrele îți recomandă să fii mai blând cu tine. 

Capricorn

Partenerul va fi destul de încăpățânat. Va fi greu să ajungi la un numitor comun cu acesta. Încearcă să nu forțezi nimic. 

Vărsător

Apar tensiuni între tine și partener. Multe dintre ele din cauza orgoliului. Așa că dacă vei lăsa tu de la tine, va lăsa și el cu siguranță. 

Pești

O zi foarte ocupată! Deci fă tot posibilul să nu te agiți mai mult decât este cazul pentru una dintre activități. Nu are rost!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel